Новини про зірок
Подобається

«Три роки зустрічався з дівчиною, після чого було шість романів з хлопцями «: Як зараз живе суддя «Танцюють всі» Франциско Гомес

15/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Три роки зустрічався з дівчиною, після чого було шість романів з хлопцями «: Як зараз живе суддя «Танцюють всі» Франциско Гомес

Екстравагантний і мегапопулярний суддя проекту «Танцюють всі», британський хореограф, визнаний майстер танцполу та один з наймодніших представників танцювальної індустрії Франциско Гомес просто підкоряв серця глядачів на екрані. Та в останні роки Франциско й зовсім не з'являється в країні де його щиро полюбили.

Про життя і творчість темношкірого танцівника сьогодні вам розповість редакція Корупція.Стар, а також ви дізнаєтесь чим Франциско Гомес займається зараз.

З появою Франциско Гомеса на екранах, він відразу зацікавив глядачів і учасників, дуже вже хлопець не був схожий на наших співвітчизників і зірок шоу-бізу. До цього проекту Франциско ніколи не був на Україні, колоритні звичаї й міцний самогон підкорили серце хореографа.

Особливо йому запам'яталася наша горілка разом  з огірочком. «У мене був чудовий досвід — з одним суддею ми випивали. І я виявився сильнішим, ніж думав! Мене трохи дивує манера закушувати горілку солоним огірком, але мені сказали, що це традиція. Ну так, Франциско більше до душі коктейлі гламурних клубів Лондона. Але ж в житті треба все спробувати"- ділився враженнями від України хореограф.

Мати, колумбійка, з раннього дитинства привила Франциску любов до танців, тому хлопець ріс доволі творчою дитиною. Вже з 16 років він почав самостійно заробляти на себе, а також став наймолодшим хореографом зі світовим ім'ям. Його постановкам аплодували всесвітньо відомі зали, а глядачі завмирали коли Гомес танцював.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Перебуваючи в Україні Франциско розкрив всю правду про свої особисті стосунки. У одному з інтерв'ю, він розповів Катерині Осадчій про свою сексуальну орієнтацію: 

"Спочатку я три з половиною роки зустрічався з дівчиною, після чого у мене було шість романів з хлопцями ".

На даний момент серце Франциско Гомеса зайняте. У хореографа досить серйозні стосунки з молодим ірландцем і як зазначають знайомі, все прямує до весілля.

На сьогодні, амбітний танцівник працює із зірками світової величини, серед яких Мадонна, Фергі, компанія "Найк" та інші. Франциско також встигає давати майстер-класи в різних куточках планети, випускати свою лінію одягу й брати участь в різноманітних конкурсах.

Усіма своїми творчими і особистими планами хореограф ділиться на своїй сторінці в Інстаграмі.

 

Shall I go for a lavender/pink moment? …… ?

Публикация от Sisco Gomez (@siscogomez)

 

Teaching tonight! Hope you can make it down…….

Публикация от Sisco Gomez (@siscogomez)

 

• T H A N K Y O U •

Публикация от Sisco Gomez (@siscogomez)