Новини про зірок
Подобається

«Успішно вийшла заміж втретє»: Закулісні подробиці особистого життя Тетяни Денисової

14/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Успішно вийшла заміж втретє»: Закулісні подробиці особистого життя Тетяни Денисової

Надзвичайно талановиту танцівницю Тетяну Денисову в Україні знають всі. Славу талановитому хореографу принесли успішні виступи її творчого колективу «JB Ballet», а також участь в популярних телепроектах «Танці» і «Танцюють всі», де дівчина завоювала незнану до цього славу.

Про Любовні пригоди Тетяни Денисової ходило безліч чуток, тому редакція Корупція.Стар пропонує заглянути вам у закулісне життя танцівниці.

В казковій Німеччині відбулася зустріч Тетяни з її першим чоловіком Іллею Страховим. Ілля був цирковим акробатом, тому через робочий графік вони часто зустрічалися на танцювальному майданчику. Незабаром після знайомства закохані одружилися, і в 2009 році Тетяна народила сина, якого назвали Левом. На жаль, шлюб Тетяни і Іллі тривав недовго, сім'я розпалася.

В одному з інтерв'ю Тетяна зізналася, що причиною розриву послужила її зайнятість. Після повернення на батьківщину пара стала бачитися все рідше і рідше, а тому розрив був неминучий. Однак, з Іллею вона зберегла дружні відносини, а також колишній чоловік бере участь у вихованні їх спільного сина.

На фіналі конкурсу «Х-фактор» Тетяна познайомилася з чарівним і талановитим співаком Олександром Кривошапко, з яким закрутила бурхливий роман. Незважаючи на дванадцятирічну різницю у віці, пара вирішила поєднатися узами шлюбу, зігравши весілля в 2011 році. Сама Тетяна говорила, що різниця у віці це великий плюс: «Я знаходжу в ньому те, чого вже немає в старших за мене чоловіках, а він в мені того, чого ще немає в дівчатах молодше».

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Та, на жаль, і цей шлюб не протривав так довго. Період подружніх відносин Тетяни і Олександра супроводжувався бурхливими з'ясовуваннями відносин, сварками, плітками і примиреннями, про що не замовчує інтернет. Виною всьому стали банальні ревнощі партнерів, і в 2012 році цей шлюб також розпався.

"Все почалося, мені здається, з тих пір, як у мене стався творчий прорив. Коли ми тільки почали зустрічатися з Танею, вона дійсно була популярнішою за мене, та й заробляла більше. Але в якийсь момент стався перелом: я уклав контракт з Sony Music, почалися концерти, виступи, я став більше заробляти. І тут мені здалося, що Тані не подобається, що я стаю більш незалежним у фінансовому плані. Можливо, вона усвідомила, що почала втрачати наді мною контроль? Але я ні в якому разі не переставав її любити, просто працював над собою", — коментував розставання Кривошапко.

У кар'єрному плані на сьогоднішній день Тетяну все влаштовує, вона замінила Єгора Дружиніна в шоу «Танці» на ТНТ і стала повноправним наставником молодих конкурсантів перебравшись з України у Москву.

А от, що стосується особистого життя зірки, на жаль, неоднозначні стосунки у другому шлюбі, привели до того, що Денисова приховує приватне життя. Практично всі офіційні заходи вона відвідує зі своїм синочком Левом. 

Однак зі слів колег з "танців", що разом з нею курують проект, третій чоловік у зірки все ж але весілля закоханні зіграли таємно, не афішуючи своїх почуттів. У це цілком можна повірити, адже попередні шлюби принесли Тетяні Денисовій лише скандальну славу, і напевно чоловік танцівниці зараз не має ніякого відношення до шоу-бізнесу. Швидше за все, це людина, яка володіє певним бізнесом, а поки, Тетяна стверджує, що головний чоловік в її житті — це син.

 

#танцынатнт

Публикация от Tatyana Denisova (@tayanadenisova)