Новини про зірок
Подобається

«У прямому ефірі розповіла про важку хворобу»: Як склалася доля екс-учасниці «Холостяка» Анни Аронович

14/06/2018     Автор: Катерина Гук
«У прямому ефірі розповіла про важку хворобу»: Як склалася доля екс-учасниці «Холостяка» Анни Аронович

Як відомо, всі казки закінчуються на першому поцілунку і словах "жили вони довго і щасливо", та життя частіше диктує нам інший сценарій. Так часто стається з учасниками романтичного шоу "Холостяк", але дівчата згодом повертаються у реальний світ, проте життя змінюється.

Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про екс-учасницю шостого сезону "Холостяк" Анну Аронович.

Якщо на проекті "Холостяк 6" і були дівчата, які запам'яталися тільки після другого-третього епізоду, то Аня Аронович відразу звернула на себе увагу глядача. Вона запізнилася на першу вечірку, приголомшивши "Холостяка" Іраклі Макацарія, тим самим «вибивши» собі троянду на першій церемонії.

Після цього Аня була однією з учасниць, які жваво коментували кожну деталь, помічаючи найгостріші моменти на шоу. Ну а головною особливістю Ані Аронович була її усмішка, яка практично не сходила з обличчя дівчини, що часом дратувало тих, хто її оточував.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Однак, тільки після того, як дівчина покинула шоу "Холостяк", вона зважилася на сенсаційне зізнання, розповівши, яка правда ховається за її незмінним усміхненим настроєм. На пост-шоу "Холостяк" "Як вийти заміж" показали кадри, на яких Аня зізналася, що колишній хлопець заразив її жахливим венеричним захворюванням, через яке дівчину частково паралізувало.

"Зважитися на одкровення на пост-шоу було дуже складно. І це видно по моїй реакції. У той момент мені здавалося, що весь світ проти мене. Було дуже важко взяти себе в руки та трохи заспокоїтися. Але мене підтримала Роза, дуже допомогли дівчинки. Боже, які теплі і добрі слова вони мені сказали! Навіть не можу описати словами. Дуже шкода, що всі вони не увійшли в ефір. Потім — мене більше хвилювало, що вони всі плачуть. Найбільше на світі я не хотіла викликати жалість. Після зйомок цього пост-шоу мої думки були тільки про це. Чекала ефіру з жахом. Винила себе, що не стрималася на інтерв'ю і все розповіла."

Таким гучним і доволі особистим зізнанням Анна надихнула багатьох дівчат, що також стикнулися з подібною проблемою, після цього дівчина стала ще більш популярною.

Зараз Анна Аронович успішно просуває свою лінію прикрас, дівчина створила власний бренд, котрий користується великою популярністю в екс-холостячок. Також не забарилася із приємними змінами в особистому житті, Анна вийшла заміж, проте ім'я свого обранця дівчина не розголошує. Але, якщо пильно переглянути особистий блог дівчини, вона дуже щаслива.

 

после каждого нашего отпуска нам нужна ещё неделя, чтоб отдохнуть от него ? обычно наши дни заграницей заканчиваются болью в ногах и 15+ км на часах ? В Одессе же было немного иначе, мы гораздо меньше ходили, НО…для Саши это был бесконечный калейдоскоп из новых для него людей, ежедневные походы в гости и «смотрины» под пристальным взором друзей семьи ☺️ Я бы не справилась с таким напряжением, а он молодец, даже умудрился всем понравится! Горжусь ❤️

Публикация от Aronovich Anna (@aronovich_anna)

 

Поговорим про это?! Будь моя воля, я бы обязательно ввела курс сексуального образования в старшие классы (не только раздавая девочкам тампоны, а мальчикам презервативы) тогда девочки знали бы, что женщина — это неиссякаемый источник сексуальной энергии, что женщина — это «power bank» для мужчины… А мальчики знали бы, что имеют дело с серьезным и сложным оружием, которое они должны научиться собирать и разбирать для того, чтоб быть счастливыми, энергетически сытыми и довольными. …и жили бы они долго и счастливо….и стало бы меньше разводов и меньше измен, а ещё меньше грустных и озлобленных людей ? В мои далекие 16 лет мы с подружкой нашли у Ее родителей книгу "все о сексе" и передавали Ее друг другу, как знамя? перед приездом бабушки, моя мама начала стыдливо прятать эту книгу с полки на полку, но папа сказал правильную фразу: "я воспитываю дочь, будущую женщину и она должна все знать" Правда, мое образование закончилось на той самой книге ? Девочки, но мы же все знаем, что учиться никогда не поздно. И Я начала это делать в 29 лет с помощью @woman_insight_online Могу сказать одно, многое вокруг меня изменилось после первого же урока…и это не магия!!! девочки, мы родились феями, мы родились источником света, так почему ты так старательно тушим его в себе! Крутейшие тренинги в @woman_insight_online помогают раскрыть глаза и посмотреть на себя по-другому.

Публикация от Aronovich Anna (@aronovich_anna)