Новини про зірок
Подобається

У Анджеліни Джолі можуть відібрати дітей

13/06/2018     Автор: Катерина Гук
У Анджеліни Джолі можуть відібрати дітей

Інформаційні джерела повідомляють, що суд встав на сторону Бреда Пітта в питанні опіки над дітьми, передає Корупція.Стар      

Нагадаємо, щопроцес розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі триває ось уже майже два роки. Головною причиною, по якій актори не можуть розлучитися, називають розбіжності в питанні опіки над дітьми. Бред і Анджеліна ніяк не можуть знайти компроміс і навіть звернулися до суду. 

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

"Дуже важливо те, що Бред може дзвонити їм в будь-який час, причому на їх власні номери телефонів. Можу припустити, що раніше він намагався їм зателефонувати, але через Анджеліну. А вона ж або просто не підходила до телефону, або відповідала, що вони не на місці, тому суд дозволив йому телефонувати на пряму ", — розповів адвокат.

Більш того, якщо 43-річна Анджеліна буде обмежувати спілкування актора з дітьми, то суд буде змушений позбавити її первинної опіки над ними.

"Дуже важливо, щоб кожен з шести дітей мав міцні і здорові відносини не тільки з матір'ю, але і зі своїм батьком", — сказав суддя.