Новини про зірок
Подобається

«Поки ми його називаємо…»: Світлана Тарабарова розповіла таємниці своєї вагітності

12/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Поки ми його називаємо…»: Світлана Тарабарова розповіла таємниці своєї вагітності

Популярна українська виконавиця Світлана Тарабарова, яка вже через три місяці стане мамою розповіла подробиці свою вагітність, передає Корупція.Стар

У своєму інтерв'ю дівчина зізналася, що довгий час думала, що у неї отруєння або проблеми зі шлунком. Дівчина навіть почала дотримуватися різних дієт. Правда нічого не допомагало і вона звернулася до лікаря, який відразу припустив, що дівчина вагітна.

Популярне: "У фіналі – всі пороззявляли роти": Як зараз живе учасниця "Зважених" Олена Александрова

Я почала пити активоване вугілля, дотримувалася рисової дієти. А потім дзвоню своєму лікарю, і вона цікавиться: "Світланка, а ви тест зробили?" Я кажу: "О, чудова ідея!" І о четвертій ранку побачила довгоочікувані дві смужки. Розбудила Льошу в повній ейфорії. Звичайно, ми вже поснули: сміялися, плакали, будували плани — в загальному, ми були щасливі, — розповіла Світлана Тарабарова.

Тарабарова зізналася, що у неї народиться хлопчик. За словами Світлани, вони з чоловіком, продюсером Олексієм Бондарем, вже визначилися з ім'ям майбутнього спадкоємця, але розкривати секрет поки не будуть.

Так, це хлопчик! До народження (ім'я дитини, — ред.) Не можна говорити. Погана прикмета. Поки ми його називаємо "пацан", — додала Світлана Тарабарова.