Новини про зірок
Подобається

«У фіналі – всі пороззявляли роти»: Як зараз живе учасниця «Зважених» Олена Александрова

11/06/2018     Автор: Яна Романська
«У фіналі – всі пороззявляли роти»: Як зараз живе учасниця «Зважених» Олена Александрова

«Зважені та щасливі» — один з найпопулярніших проектів на вітчизняному телебаченні, який справді змінює не лише людей зовнішньо, а й кардинально міняє їхні долі. Олена Александрова була учасницею 6 сезону реаліті, однак за результатами голосування своїх конкурентів покинула проект. Однак, молода жінка не опустила рук і продовжила активно займатися собою вдома. Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про цю чарівну жінку та її життя.

В Олени дуже складна життєва доля. Дівчина росла без батька, її єдиною близькою людиною була глухоніма мама, з якою вони вдвох виживали як могли. З дитинства Александрова крутилась як могла, адже жили вони бідно. 

Олена була активною, легкою на підйом, аж одного ранку все раптом змінилося – вона прокинулась і не змогла підвестись. Після цього був важкий і довгий курс лікування, вона декілька місяців приймала гормональні препарати, що майже одразу позначилось на фігурі до того тендітної дівчини.

Потім почалась депресія, Олена залишилась наодинці зі своєю проблемою. Потім у її житті знову почався нелегкий етап: вони з мамою жили в Луганську, де почались воєнні дії. Нажахані жінки були змушені прийняти складне рішення, покинути рідний дім і переїхати в інше місто – подалі від війни.

У Кривому Розі переселенкам теж було нелегко:

«Ми з мамою сиділи в своєму містечку до останнього, але коли вже не було ні світла, ні води, я вирішила, що потрібно вибиратися кудись. І ми з мамою переїхали до Кривого Рогу. Мені здавалося, що в промисловому місті я легше знайду роботу. Але це виявилося не так. Незважаючи на мій досвід менеджера, мене не хотіли брати нікуди, де було потрібно працювати з людьми. Мені говорили — ваша зовнішність не підходить, нашим клієнтам приємно бачити красивих жінок».

Після цих подій Олена вирішила, що настав час змінювати себе і своє життя, адже спливали роки, а вона почувалась ув’язненою в своєму тілі і абсолютно самотньою. Стосунки з чоловіками і щаслива сім’я – були лише у її мріях. 

На проекті їй було важко, кожна вправа викликала біль. Александрова любила себе жаліти, за що і поплатилася вильотом. Однак, коли вона повернулась додому —  у неї наче відкрилось друге дихання і вона почала займатися з більшою самовіддачею, ніж у стінах будинку товстунів.

«Домашнє схуднення» Олена виграла, позбавившись від 77 зайвих кілограмів. Коли вона з’явилась у фіналі проекту – всі просто пороззявляли роти. Зі 134-кілограмової жінки вона перетворилась у тендітну 57-кілограмову дівчину. 
Після своєї перемоги Александрова розповіла:

«Я дуже вдячна Марині Узєлковій за її колосальну роботу. Мені ще є над чим попрацювати, але це буде пізніше. Зараз я дуже хочу зустрітися з мамою, яку не бачила цілий рік».

До речі, з Мариною у них і досі теплі дружні стосунки. У блозі Олени деколи з’являються спільні світлини.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Зараз Олена активно допомагає худнути іншим. Сотні українок, які на власні очі бачили весь процес перевтілення Александрової, звертаються до неї по допомогу. Вона ж активно звітує про досягнення свої та своїх підопічних на сторінці у соцмережі Інстаграм.

Олена і досі не створила сім'ю про яку так мріяла, адже вона весь час у роботі. Але сподіваємося, що найближчим часом вона таки знайде свого єдиного, адже таку красуню важко не помітити.