Новини про зірок
Подобається

«Ти би краще штани одягнув»: Пугачова показала пікантне відео з чоловіком

09/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Ти би краще штани одягнув»: Пугачова показала пікантне відео з чоловіком

Російська примадонна Алла Пугачова опублікувала в соцмережі нове пікантне відео зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, передає Корупція.Стар 

Варто зазначити, що зіркове подружжя не приховує своє особисте життя. А Максим Галкін часто публікує в своєму Instagram кумедні відео з дітьми — сином Гаррі і донькою Лізою. 

Та от, нещодавно у блозі телеведучого зявилося досить пікантне й особисте відео. Пугачова зазняла Максима в не самий відповідний момент.

"Макс мене дістав, щоб я з'явилася в Інстаграмі, ось забрала у нього телефон, знялася і виставила. Пугачова", — підписала відеоролик Алла.

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

Однак насправді головним героєм відео традиційно став Галкін. Цього разу телеведучий з'явився в кадрі без штанів, в нижній білизні.

"Що ти мене знімаєш? Всі запитують, де ти. Ти краще сама знімись", — говорить Галкін Пугачовій. "Ти б краще штани надів! Я жінка доросла, я вже назнімалася в своєму житті! А ти, давай" — відповіла на коментарі чоловіка примадонна.