Новини про зірок
Подобається

«Більше не буде чудових пісень…»: Популярна українська співачка Анастасія Приходько заявила про зміну професії

09/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Більше не буде чудових пісень…»: Популярна українська співачка Анастасія Приходько заявила про зміну професії

Заява Анастасії Приходько не на жарт здивувала шанувальників, передає Корупція.Стар 

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, дівчина розповіла, що зважилася змінити свою професію. Останнім часом виконавиця відзначилася твердою патріотичною позицією. Вона часто засуджувала своїх колег, які виступають на території Росії і навіть пропонувала позбавляти їх усіх українських нагород.

Популярне: "Я не люблю її і не сприймаю серйозно наші стосунки": Уся правда про стосунки Дантеса до одруження з Дорофеєвою

Саме через свою позиції вона і захотіла зайнятися чимось більш цікавим, де вона зможе висловити свої почуття і передати їх шанувальникам. Анастасія зізналася, що хоче бути ведучою в серіалі "Секретний фронт". За словами Приходько в цій програмі будуть підніматися теми війни на Сході України. Українцям будуть відкрито і чесно показувати, як між країнами відбувається інформаційна війна.

Дівчина відразу показала і кілька кадрів зі знімальної студії. На знімках їй змінили образ, зробивши його більш суворим. Шанувальники відзначили, що такий зовнішній вигляд дуже підходить дівчині.

"Дуже за Вас раді, шкода тільки більше не буде прекрасних пісень", "Вам дуже йде", "Настенька, ти прям помолодшала".