Новини про зірок
Подобається

«Я не люблю її і не сприймаю серйозно наші стосунки»: Уся правда про стосунки Дантеса до одруження з Дорофеєвою

08/06/2018     Автор: Яна Романська
«Я не люблю її і не сприймаю серйозно наші стосунки»: Уся правда про стосунки Дантеса до одруження з Дорофеєвою

Про Володимира Дантеса всі дізналися у 2008 році під час 2 сезону «Фабрики зірок», продюсером якої тоді була Наталя Могилевська. У фіналі талант-шоу, Володя у дуеті з Володимиром Олійником під назвою «ДіО.Фільми» — перемогли.

Однак, вокальна кар’єра Дантеса тривала не так довго, як би хотілося, у 2015 дует розпався, залишивши по собі всього декілька хітових пісень.

Зараз Володимир їздить по світу у ролі ведучого проекту «Еда, я люблю тебя». Він одружений, і щасливий в шлюбі зі співачкою Надією Дорофеєвою. Однак, у любовних справах Дантеса не завжди все було так райдужно, як зараз. Про це вам і нагадає редакція Корупція.Стар.

Першими стосунками Володимира, про які дізналась вся країна, став його роман з іншою учасницею «Фабрики зірок» — Анастасією Востоковою. У Зірковому будинку, скрізь були камери відео нагляду, тож на телеекранах часто з’являлись різноманітні пікантні сцени за участі цих двох.

Не соромились закохані проявляти свої почуття і привселюдно – на головній сцені проекту. Було у цих стосунках і багато скандалів та ревнощів. Безліч глядачів спостерігали за Вовою і Настею, хвилювались та співпереживали.

Вже вкінці шоу, в одному з інтерв’ю, він зробив сенсаційну заяву:

«Я не люблю Настю і не сприймаю серйозно наші стосунки. Тим більше, я впевнений, що після проекту у нас навряд чи буде щось серйозне. Тому що я люблю зовсім іншу людину».

Виявилось, що Дантес використав Востокову заради піару. До речі, він також стверджував, що про роман вони з Настею насправді домовились, однак дівчина після проекту ще довго шукала зустрічі з Володимиром, здається, її почуття були справжніми.

Популярне: Фанатки Олега Винника напали на охорону під час концерту

Якщо їм десь доводилось виступати разом, то Востокова ходила за Дантесом наче тінь, що неймовірно дратувало норовливого юнака.

Що ж, був це піар чистої води чи, можливо, трохи любові все ж було між ними – ми не дізнаємось, адже зараз Володя щасливий у шлюбі і про будь-які старі стосунки говорити відмовляється.