Новини про зірок
Подобається

«Відповів на моє запитання жартом»: Фіналістка «Холостяка» Галина поділилася своїми роздумами стосовно Рождена

08/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Відповів на моє запитання жартом»: Фіналістка «Холостяка» Галина поділилася своїми роздумами стосовно Рождена

Гучні висловлювання і плітки після проекту "Холостяк 8" по трохи стихають. Але цікавість до учасників залишається, тому журнал Віва вирішив взяти інтерв'ю у найяскравішої фіналістки 8 сезону Галини, передає Корупція.Стар 

Дівчина відверто розповіла про своє перше враження від холостяка і яку обіцянку дала собі перед проектом.

— Яке перше враження у тебе було про Рождена?

На що я з самого початку задивилась, так це на його очі. Вони, як небо, такі глибокі та чисті. Тому перша думка була про те, що душа в нього така ж сама. Поводив себе дуже скромно, що мені дуже сподобалось. Тому я й подумати не могла, що він артист.

— Тебе вважають найщирішою учасницею цього сезону. Ти з цим згодна?

Так. Пам’ятаю своє перше інтерв`ю, коли ще не знала, хто буде головним Холостяком України, і сказала, що хто б цією людиною не був, я собі даю обіцянку, що буду відверто та щиро до нього ставитись з самого початку. Якщо він це прийме, буде сприймати мене такою, якою я є, тоді в житті також все складеться. Я не хотіла брати на себе чужу роль та ховатись за масками. У цьому і весь кайф, коли люблять і тебе, і твої мінуси, та перетворюють їх на плюси.

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

Також Галина поділилася своїми роздумами стосовно того, навіщо Рождену проект, адже і вона сама, і сотні глядачів були впевнені, що холостяк вибере саме її.

— Що було для тебе найскладнішим на проекті «Холостяк»?

Зрозуміти, для чого Рождену цей проект, адже на моє запитання він відповів жартом: «Щоб з тобою познайомитись!».