Новини про зірок
Подобається

«Я вдесятеро більше полюбив Україну»: MELOVIN вперше після Євробачення виступив з концертом

03/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я вдесятеро більше полюбив Україну»: MELOVIN вперше після Євробачення виступив з концертом

В одному з нічних клубів Києва вперше після участі в "Євробаченні" виступив MELOVIN зі своїм сольним концертом, передає Корупція.Стар 

Квитки на його концерт були розкуплені повністю, а українські глядачі настільки полюбили виконавця, що не хотіли відпускати його зі сцени навіть після завершення. Хлопцеві довелося кілька разів повертатися на біс і знову виступати для захопленої публіки.

Популярне: "Це було жахливо": Переможниця "Холостяка 8" Іванна відверто розповіла про те, що залишилося за кадром

MELOVIN поділився, що не дивлячись на те, що його добре прийняли в Европпе, виступати він найбільше любить саме перед рідними глядачами.

"Після того, як я поїхав, я в десять разів більше полюбив Україну. Завжди її любив, але коли ти уявляєш інтереси своєї країни, тримаєш її прапор, відчуваєш щось таке рідне, зовсім по-іншому відчуваєш після цього", — прокоментував MELOVIN.

Коли глядачі почали кричати, що він справжній переможець "Євробачення" співак зізнався, що шанувальники і родичі досі не можуть повірити в те, що хлопцеві журі поставили настільки низькі бали, через що він навіть не увійшов в верхню п'ятірку, але попросив шанувальників не засмучуватися, адже завдяки цьому конкурсу він отримав величезний досвід.