Новини про зірок
Подобається

«Це було жахливо»: Переможниця «Холостяка 8» Іванна відверто розповіла про те, що залишилося за кадром

02/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Це було жахливо»: Переможниця «Холостяка 8» Іванна відверто розповіла про те, що залишилося за кадром

Чарівна переможниця і фіналістка шоу "Холостяк" Іванна Гончарук розповіла подробиці свого життя і як на дівчину вилився шквал негативу після фіналу.

Такі подробицями Іванна розповіла в інтерв'ю весільному агентству “Стильне весілля”, передає Корупція.Стар

“Взагалі на проекті всі подумали, що у мене розмір “XL” та завалили мене питаннями про те, скільки я важу і який розмір ношу! А взагалі я ношу “S” і навіть іноді “XS”. Камера така штука, знаєте”, – поділилася Гончарук.

Окрім цього дівчина відверто зізналася, що її масово критикували у Мережі.

“Взагалі ще на початку проекту думки про мене розділилися. Було дуже багато жахливих коментарів з приводу того, як я виглядаю, що і як кажу. Спочатку це зачіпало мене і я дуже переживала. Зараз все по-іншому – я зрозуміла, що є багато підтримки від людей, яким близькі мої принципи. я не повинна нічого нікому доводити, я така, яка є”, – додала лучанка Іванна.

Популярне: "Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах": Уся правда про переможницю "Холостяка" Іванну Гончарук

Нагадаємо, що 25 травня, відбувся фінал восьмого сезону романтичного телешоу “Холостяк”. Зазначимо, що вибір холостяку Рождену дався досить не просто, адже кожна з дівчат стала насправді близькою людиною.

Перемога дісталась саме Іванні.

Відзначимо, Іванні (Іванці) 21 рік, вона родом з міста Луцьк. На проект Іванка прийшла з метою знайти цілеспрямованого, розумного, сильного, турботливого і сексуального чоловіка з почуттям гумору і бажанням мати дітей.

Проте, у вчорашньому випуску пост-шоу "Як вийти заміж" стало відомо, що пара не разом.