Новини про зірок
Подобається

«У відносинах я віддаю перевагу чоловікам над жінками»: «Ревізор» Тищенко поділився з шанувальниками відвертою історією

03/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У відносинах я віддаю перевагу чоловікам над жінками»: «Ревізор» Тищенко поділився з шанувальниками відвертою історією

Популярний український телеведучий і ресторатор Микола Тищенко розповів про саму безглузду плітку про себе, передає Корупція.Стар 

Чоловік вирішив поділиться зі своїми шанувальниками веселою історією про те, які матеріали про нього іноді писали ЗМІ. За словами Миколи, один раз його звинуватили в нетрадиційній орієнтації, причому він в цей час був одружений. Мужічна натякнув, що над матеріалом постаралися його конкурнети по бізнесу.

Популярне: "Це було жахливо": Переможниця "Холостяка 8" Іванна відверто розповіла про те, що залишилося за кадром

"Траплялося, що про мене писали зовсім безглузді речі. Мабуть, в цьому плані на першому місці залишається матеріал, в якому написали, що в стосунках я віддаю перевагу чоловіків жінкам. І запевняли, що я вирушив на відпочинок з хлопцем. Але до того моменту я був одружений! Прочитав — посміявся! Потім все-таки дізнався, що це була замовна стаття. Але про те, хто ж став автором цього сумнівного креативу, все ж промовчу ".

Нагадаємо, що вже 5-го червня Микола проведе закриту вечірку в своєму ресторані для найвпливовіших медіаперсон. Уже відомо, що прішлашени Руслан Квінта, Ассія Ахат, Анатолій Анатоліч, Гайтана, Надія Матвєєва.