Новини про зірок
Подобається

«Уже два роки разом»: Вся правда життя Катерини Кістень і її таємного обранця

01/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Уже два роки разом»: Вся правда життя Катерини Кістень і її таємного обранця

Зірка «Слуги народу» і «Коли ми вдома» давно завоювала популярність у українського глядача своєю простотою, відкритістю і веселим гумором. Жінка часто любить сміятися над собою і підкуповує своїм позитивом. Що відомо про талановиту актрису дізнавалася редакція Корупція.Стар 

Катерина Кістень народилася в Києві в 1979 році. Дівчинка була настільки непосидючою, що батьки вирішили вже в чотири рочки віддати її в ансабль «Світанок», де вона займалася народними танцями. До речі цей колектив був знаменитим не тільки в Україні, а й прославився на всю Європу. Уже через рік вона вступила до музичної школи, навчаючись грі на фортепіано.

Популярне: "Поховати тут все раз і назавжди": Вся правда про фіналістку проекту "Холостяк", Галю Присташ

Дівчина згадувала, що з дитинства мріяла стати співачкою і набридала батькам своїми щоденними тренуваннями. Коли нервів у тата слухати вокальні дані своєї дитини вже не вистачало, Катерина ховалася в шафі, продовжуючи наспівувати свої улюблені пісні.

Не дивлячись на те, що батьки дівчини ніколи не були близькі до мистецтва, вже з самого дитинства їй пророкували сценічний шлях. Сама ж Катя в такому виборі професії дуже сумнівалася і поступила на режисуру тільки за компанію зі своєю подругою, тільки потім усвідомивши, що хоче присвятити цьому все своє життя.

У 2003 році вона почала свій шлях на театральній сцені, виступаючи в Київському Новому драматичному театрі. Унікальна особливість саме цього театру у тому, що сценарії до вистав пише не окремий режисер, а всі актори. Саме це зіграло не малу роль в подальшому житті Катерини, адже вона навчилася імпровізувати буквально на ходу.

Якщо з театром все склалося досить просто, то ось свою кар'єру на телебаченні дівчина не могла побудувати довгий час. Їй відмовляли на багатьох пробах, заявляючи, що у неї дуже не стандартна зовнішність, що стоятиме на заваді для сприйняття її як головної героїні. Актриса з'явилася на телебаченні тільки в 203 році в серіалі «Завтра буде завтра», де головну роль так і не отримала.

Популярність Катерині принесли серіали «Таксі» і «Свати», після яких її почали запрошувати в більш великі проекти. Так в 2014 році вийшов серіал «Коли ми вдома», в якому вона зіграла роль сімейного психолога. Саме в цьому скетчкому актриса змогла розкрити свій талант і поєднати в свого персонажа не тільки відмінну акторську гру, а й відмінне почуття гумору.

Наступною гучною роботою став серіал «Слуга Народу», де вона зіграла Свєтку, сестру Президента Голобородько. І знову автори вгадали з роллю актриси, адже і цей персонаж був дуже емоційним і дозволив актрисі проявити себе.

На сьогоднішній день в її послужному списку вже понад 90 кінематографічних робіт і майже стільки ж театральних.

У 2015 році вона отримала загальнонаціональну премію «Людина-року-2015». Так, що сьогодні, Катерина стала однією з найбільш впізнаваних і популярних актрис українського кіно.

Про особисте життя актриси відомо не багато, сама Кістень свої таємниці розкривати не любить. Нашій редакції вдалося дізнатися, що у жінки є чоловік Ростислав. Познайомилися вони в театрі, куди чоловік прийшов просто як глядач і закохався в Катерину з першого погляду. Тоді Катя грала неприступну, але дуже привабливу жінку. Чоловік набрався сміливості і запросив актрису на побачення. Зараз пара вже два роки живе разом, але офіційно свої відносини ще не оформили.