Новини про зірок
Подобається

«Поховати тут все раз і назавжди»: Вся правда про фіналістку проекту «Холостяк», Галю Присташ

29/05/2018     Автор: Яна Романська
«Поховати тут все раз і назавжди»: Вся правда про фіналістку проекту «Холостяк», Галю Присташ

Минулої п’ятниці в ефірі телеканалу СТБ показали фінальний епізод улюбленого шоу мільйонів українських жінок – «Холостяк-8». На подив більшості телеглядачів, переможницею реаліті і володаркою серця Рождена Анусі стала Іванна, а от дівчина, якій всі впевнено пророкували перемогу – програла у боротьбі за любов холостяка. Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам все, що нам відомо про одну з двох фіналісток шоу – Галю Присташ.

Галя народилася на мальовничій Галичині – у місті Самбір. Згодом переїхала до Львова, адже вступила до вишу. Загалом, ця красуня змогла довести всім, що окрім вроди має ще й розум: вона отримала одразу три вищі освіти, одну з яких здобувала закордоном.

Дівчині вже 24 роки, але працювати вона не поспішає, адже її тато солідний підприємець і грошей на життя Галі не бракує. Однак, досвід роботи вона має: працювала на одному з місцевих телеканалів журналісткою. 

Не складається у красуні з особистим життям: хлопців поруч завжди багато, але серйозних стосунків з відповідним продовженням не було. Саме тому Присташ і вирішила випробувати свою долю у найромантичнішому реаліті країни – «Холостяк».

Спочатку скромній галичанці ніхто не пророкував довгого перебування у проекті, але їй швидко вдалось завоювати прихильність Рождена. Трохи пізніше Галя продемонструвала свій норов, що не на жарт здивувало як учасниць шоу, так і телеглядачів.

Вже під кінець шоу стало зрозуміло, що у дівчини до Рождена почуття, та і сам холостяк проявляв багато уваги до Присташ, тож, не дивно, що більшість телеглядачів пророкували перемогу саме Галі. Але сталося інакше. 

З останньої церемонії красуня пішла гордо – не зронила і сльози. А про їхнє з Рожденом прощання і про свої почуття та надії згодом сказала так:

 

«Поховати тут все – раз і назавжди. Для самої себе. Адже це не досвід, а просто момент, момент без сенсу. Це "золота клітка любові", з якої я вийшла без питань, бо сама знайшла відповідей набагато більше, аніж могла отримати від нього. Як добре, що "все саме так", що це всього лише момент, який прожито».

Популярне: "Зіграв весілля з таємничою блондинкою і вже став батьком": У Мережі розкрили деталі особистого життя екс-холостяка Черкасова

Зараз Галя повернулась до свого звичного життя. До речі, дівчина вирішила спробувати себе у ролі дизайнера: створила колекцію купальників і  вже незабаром презентує їх широкому загалу.

«Я рухаюся далі і не тримаю образи», — сказала Галя.

Хоча ображатись таки є на що. Рожден обрав не її, хоча давав зрозуміти, що в нього є до неї почуття і обере саме її. 

Виявилося, що Рожден Анусі все ж намагався зустрітися з Галею після проекту. Він покликав її на каву, але вона відповіла — на каву я з тобою піду, але спілкуватися ми з тобою не будемо. У підсумку, зустріч так і не відбулася. Галя знає собі ціну. 

"Схоже, співак переплутав проект з реальним життям і уявив себе майже султаном, який і далі може вважати, що надав честь тим, що до когось з дівчат проявив увагу".

А ось з переможницею Іванною відносини у Народжена не склалися. Дівчина особливо і не приховує, що для неї те, що саме вона стала обраницею холостяка, стало перемогою. Такий фінал задовольнив комплекс відмінниці, властивий Іванні, і неабияк потішив її самолюбство.
 

 

 

 

 

 

 

 

«Чому все так?» — Тому, що він виявився таким, як усі. Він був за крок до того, щоб підтвердити мою віру, що він не такий як всі… Деколи «плямисті» думають, що вони «белые и пушистые»… Він не зміг дати шанс нашій історії, тому я дарую їй хвилину свого мовчання. #Амінь ? Окреме дякую, що хоча б цей момент без монтажу!!! #ЛюблюВасУсіх! #ДоЗустрічі? #ЩасливаХолостячка А мені є ще багато чого Вам сказати! Адже це тільки щасливий початок?

Публикация от GalinaPrystash (@galinaprystash)