Плани змінились: Королівське подружжя обрало іншу країну для медового місяця

31/05/2018     Автор: Яна Романська
Плани змінились: Королівське подружжя обрало іншу країну для медового місяця

Своє весілля принц Гаррі та Меган Маркл відіграли 19 травня. Ця подія визнана однією з найпомпезніших та найграндіозніших цього року, адже на святі було безліч зірок, передає Корупція.Стар 

Всі очікували, що молодята одразу ж відправляться у медовий місяць, але цю відпустку їм довелось відкласти до осені, адже життя герцогів дуже насичене і одразу після весілля на них чекав цілий список з запланованими офіційними заходами.

Пізніше повідомлялося, що королівське подружжя відправиться у медовий місяць в одно з африканських країн — Намібію. Подейкували, що принц Гаррі вже орендував бунгало в готелі, де одна ніч коштує 700 доларів. Однак, здається, плани молодого подружжя змінилися.

Джерело повідомило, що замість Африки, герцог і герцогині Сассекські поїдуть у Канаду. Там, швидше за все, Гаррі і Меган зупиняться у готелі з королівською репутацією — Fairmont Jasper Park Lodge. 

Популярне: "Поховати тут все раз і назавжди": Вся правда про фіналістку проекту "Холостяк", Галю Присташ

Це місце часто називають «канадським раєм», адже воно розташоване на березі мальовничого озера Боверт у провінції Альберта.

Дата поїздки поки не відома, однак, говорять, що керівництво готелю вже активно готується до приїзду молодят.