Новини про зірок
Подобається

«Один-прищ, два-прищ. І страшні брови»: Марія Яремчук в зв’язку з завершенням кар’єри показала себе без макіяжу

28/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Один-прищ, два-прищ. І страшні брови»: Марія Яремчук в зв’язку з завершенням кар’єри показала себе без макіяжу

Популярна українська виконавиця Марія Яремчук, яка зважилася завершити свою кар'єру, вирішили поділитися з шанувальниками своїми таємницями, передає Корупція.Стар 

За словами дівчини весь цей час шанувальники любили не її, а лише образ, створений талановитими Гриммер і стилістами. Але тепер вона хоче, щоб Україна дізналася її справжню. Дівчина опублікувала знімок, на якому вона в повному макіяжі, а потім відео, де продемонструвала свою зовнішність без косметики.

Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

«На контрасті з минулого фотографією хочу познайомити вас з двома своїми товаришами: один — прищ, два — прищ. Страшними бровами і волоссям на голові, на які тикають пальцями люди на вулиці, адже це так нормально, так? За зовнішнім виглядом судити, що людина успішна? «Ось дивись, вона була у косметолога, вона на діетку, значить у неї все добре», — іронізує в відеозвернення Марія.

Нагадаємо, що Марія взяла творчу відпустку, і хоче вирушити в подорож, про свої музичні плани дівчина поки не поширюється.