Новини про зірок
Подобається

«Ми обоє давно мріяли про цю дитину»: Вагітна Тарабарова вперше прокоментувала свій цікавий стан

27/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Ми обоє давно мріяли про цю дитину»: Вагітна Тарабарова вперше прокоментувала свій цікавий стан

Українська рудоволоса красуня і співачка Світлана Тарабарова вперше розповіла, як почувається у новому статусі, передає Корупція.Стар

Талановитій виконавиці вдавалося вдало приховувати свою вагітність кілька місяців, та от нещодавно стало відомо, що Тарабарова чекає первістка.

"Чесно кажучи, я так вдячна своїй дитині, що вона мені не робить нічого поганого. У мене був токсикоз, але невеличкий, було погано, але на третьому місяці одразу стало легше. Тобто немає ніяких ананасів з куркою вночі. Єдине тільки, що важко вдягати підбори", — прокоментувала свій цікавий стан співачка.

Також майбутня матуся розповіла Катерині Осадчій, що у декретну відпустку не збирається і працюватиме аж до пологів.

"У мене такий план, співати до останнього разом з дитиною. У нас вже є перший концерт через місяць після пологів", — зауважила артистка.

Тарабарова з'явилася на червоній доріжці у досить облягаючій сукні, що яскраво відображало нинішній стан співачки.

"Це фішка, яку придумав мій чоловік, за що я йому вдячна. Бо мені так легше, один раз вийти і зі всіма поділитися, що в мені зростає новий всесвіт", — розповіла Світлана.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Також, майбутня мама повідомила, що вони з чоловіком дуже довго чекали на цю новину, але розкривати секрет про стать дитини, Тарабарова не стала.

"Він мріяв про дитину, взагалі ми обоє мріяли про нього. Ми дуже хотіли, намагалися, але коли "забили" все вийшло", — повідомила артистка