Новини про зірок
Подобається

«Навіть лікувалась у психотерапевта»: Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

09/05/2018     Автор: Яна Романська
«Навіть лікувалась у психотерапевта»: Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Олена Вінницька – одна із найсексуальніших артисток на вітчизняній сцені. Всі знають її як солістку культового гурту «ВІА Гра», з якого вона і починала свою творчу кар’єру. Зараз Вінницька виступає вкрай рідко і працює телеведучою на телеканалі «Україна». Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам більше про особисте життя цієї талановитої жінки.

Про цю красуню на початку двохтисячних мріяв не один чоловік, але полонити її серце вдалось лише одному.  На одній зі спільних репетицій з гуртом «7» Олена познайомилась з Сергієм Алексєєвим, тоді їм обом було по 18. Майже одразу після цієї зустрічі вони і почали жити разом.

Багато років їх вважали зразковою сім’єю, однак пізніше всі дізнались, що не все так ідеально.

На межі 2013-2014 років співачка пережила жахливий стрес і навіть впала у депресію, коханий чоловік не міг допомогти їй, тож довелось пройти тривалий курс лікування у психотерапевтів. Подейкують, що причиною цього жаху стали погані стосунки з Сергієм, але сама Олена про таке не говорила.

У 2013 році всі газети рясніли заголовками про те, що Вінницька з Алексєєвим розлучаються. Фанатів ця звістка шокувала, адже на той момент подружжя  вже було разом майже 20 років. Ніхто не звернув уваги на те, що новина з’явилась 1 квітня. Тоді Вінницька заявила, що це був всього лише жарт.

Популярне: "Мама спочатку плакала…": Погляньте як виглядає чоловік Тали Калатай, старший за неї на 20 років

Однак, пара не приховувала, що проблеми у них  були, деякий час навіть не жили разом, але все-таки зрозуміли, що не можуть жити один без одного. Після цього Сергій в одному з інтерв’ю розповів:

«Ще невідомо, склеїлося воно, ми зараз перевіряємо. Жарт. У будь-яких відносинах є період, коли чоловік і жінка відпочивають один від одного. Так робили і ми. І ось зараз із задоволенням проводимо час разом. Живемо разом»

Олена про цю ж ситуацію розповідала так:

«Зараз у мене в особистому житті сімейна згода. А в минулому році були деякі проблеми в особистому житті. Нарешті ми налагоджуємо наші відносини. Для мене це дуже важливо»

Тож, як бачимо, закохані зуміли розібратися з усіма непорозуміннями і відновити свої стосунки.