Новини про зірок
Подобається

Прийшли на проект, що здійснити мрію мати дітей: Тільки погляньте, як змінилися переможці «Зважених і щасливих» Наталія Токарєва і Олександр Добрянський

25/05/2018     Автор: Катерина Гук
Прийшли на проект, що здійснити мрію мати дітей: Тільки погляньте, як змінилися переможці «Зважених і щасливих» Наталія Токарєва і Олександр Добрянський

Вже в розпалі зйомки восьмого сезону шоу "Зважені і щасливі", але все ж цікаво на скільки змінилися учасники попереднього сезону. Варто згадати, що у сьомий сезон запам'ятався глядачам дуже яскравим і зірковим. Тому, що за схудненням акторки і телеведучої Руслани Писанки слідкувала вся Україна, передає Корупція.Стар

Та сьогодні нам хотілося б поговорити про іншу пару фіналістів "Зважених і щасливих" Наталію Токарєву та Олександра Добрянського. У фіналі шоу цим двом вдалося скинути 123 кг власної ваги та перемогти у сьомому сезоні.

З перших ефірів ці двоє здивували глядача, ніхто не міг повірити, що Наталія й Олександр пара. Шанувальники шоу вважали, що на проект прийшли мама і син. Певною мірою, саме таке порівняння спонукало їх прийти на "Зважені і щасливі". Наталія на 10 років старша від свого коханого Олександра, а зайва вага видавала жіночий вік.

Та була у цих двох і інша причина звернутися на "Зважені і щасливі", через зайві кілограми сімейство не могло мати дітей. Час йшов, а вага все збільшувалась, це сильно хвилювало Олександра.

"Звичайно, коли твоє тіло понад сто кілограмів — це важко. І морально, і фізично. У мене навіть стали розвиватися комплекси, я відчував себе невпевнено. Що б не говорили, але вага не додає чоловікові сили".

 

Перемога у "Зважених і щасливих" принесла цим двом не лише 400 тисячі гривень, але й здійснила їхню мрію про струнку фігуру. Зараз зустрівши цих двох, ніхто не посміє назвати їх "мамою і сином", а Олександр і Наталія сильно змінилися з фіналу шоу.


Спосіб життя, до котрого привчили на проекті "Зважені і щасливі" Олександру і Наталії став настільки звичний, що пара лише вдосконалила свій вигляд. Стало Помітно, що Наталія скинула ще пару кілограм і може зараз похвалитися осиною талією.

Популярне: Меган Маркл поки, що не може народити принцу Гаррі спадкоємця. Дізнайтеся причину

Олександр настільки прив'язався до здорового харчування і щотижневих тренувань, що пробує запустити свій марафон схуднення, як і попередні переможці "Зважених і щасливих".