Плітки
Подобається

Меган Маркл поки, що не може народити принцу Гаррі спадкоємця. Дізнайтеся причину

24/05/2018     Автор: Катерина Гук
Меган Маркл поки, що не може народити принцу Гаррі спадкоємця. Дізнайтеся причину

Після гучного весілля Меган Маркл і принца Гаррі пішли логічні розмови про майбутніх спадкоємців молодої сім'ї, та виявилося, у пари є деякі проблеми, передає Корупція.Стар

"Герцогиня Сассекському дуже хотіла б народити дитину якомога швидше, але це поки не представляється можливим, тому що у неї проблеми зі здоров'ям по жіночій лінії. Проте, все можна виправити, якщо пройти лікування. Тим більше в розпорядженні цієї родини найкращі фахівці" , — розповіла ЗМІ ясновидиця Саона.

Проте, ворожка все ж побачила, що у Меган і Гаррі буде двоє дітей. 


"Одна дитина буде світлою, а друга — метис, як Меган. Генетики стверджують, що є ймовірність народити темношкіру дитину, але в даному випадку я бачу, що біла кров переможе", — з упевненістю заявила вона.

Ясновидиця Саона переконана, що у Гаррі і Меган дійсно дуже чисте і щире кохання. Хоча, доволі помітно, що не всі члени королівської сім'ї раді такому союзу. 

Популярне: "Саме він “приземлив” її мрії однією фразою": Подивіться на чоловіка-красеня, з яким живе Неля Шовкопляс

"Життя молодої пари точно не буде простим, адже всі очікували, що Гаррі одружується з дівчиною блакитної крові. Найближчим часом Меган почне вирішувати свої проблеми зі здоров'ям, так що народження спадкоємців не за горами", — додала вона.