Новини про зірок
Подобається

«Коли дочку вивозили я кричав від горя»: Вся правда про особисте і закулісне життя Віктора Цекало

25/05/2018     Автор: Яна Романська
«Коли дочку вивозили я кричав від горя»: Вся правда про особисте і закулісне життя Віктора Цекало

Сучасна ситуація диктує людям творчості свій сценарій, тому часто думки відомих і талановитих піддаються шаленій критиці глядачів. Особливо, якщо ти працюєш і живеш в Україні, а твій рідний брат популярний у Росії, передає Корупція.Стар

На жаль, після ситуації 2014 року, Євромайдану і зони АТО, працівники феміди, що вирішили продовжувати виступати та працювати у Москві були названі "запроданцями". Серед числа таких опинився брат українського актора і телеведучого Віктора Цекало, Олександр. Проте мова сьогодні піде не про Олександра, а про Віктора.

Сам же актор не вважає себе не відомим. А коли починалася "Революція гідності" він якраз знімався у Москві.

"Коли починалися політичні події, я знімався в Москві Приїжджав до Києва і не розумів: мені це сниться, чи все відбувається наяву".

Віктор Цекало ніколи не пхав носа у політику й досі не розуміє, для чого ця безглузда війна. "Поки Саша живе в Росії, а я в Україні, наші країни ніколи не будуть ворогувати".

З братом Олександром у Віктора досить теплі й хороші стосунки, актор зазначає, що ніколи не прагнув стати на місце брата, адже він здобув свою популярність власною працею. Шоумен розповідає, що знявся у кількох братових фільмах, але ніколи не напрошувався на роль, це було прохання Олександра. 

"Знявся в трьох його фільмах, але не просив про це він сам запропонував. Я хоч і маленький, але гордий, і не тільки стосовно брата".

Що стосується особистого життя талановитого актора, Віктор на даний момент сам, хоча за його плечима доволі бурхливе минуле. Цекало був одружений тричі, два рази розлучався через те, що дружини зловживали алкоголем. Та і взагалі, ця тема для актора заборонена, він прихильник більше здорового способу життя, тому не вживає алкоголь і не курить сигарети. 

Зараз, як зазначає сам актор цілі створити сімейне гніздо немає: "Три офіційні шлюби. Зараз мети створити сім'ю немає. Як вийде. Але один я не буваю".

У Віктора Цекало також вже доросла донька Марія Цекало, зараз вона живе в США. Дівчина закінчила акторські курси й наданий час підробляє в барі. Батько не так часто відвідує Марію, але у них добрі і теплі стосунки.

Популярне: Меган Маркл поки, що не може народити принцу Гаррі спадкоємця. Дізнайтеся причину

"Коли дочку вивозили в Америку, я приїхав додому і почав кричати. Від горя. А потім випив дві пляшки сухого вина і ліг спати".

Зараз Віктор Цекало працює на українському телебаченні. У світі кінематографу він відомий, як телеведучий, актор і творець передач: «Золотий гусак», «Біла ворона», «Я пам'ятник собі воздвиг».