Новини про зірок
Подобається

«Така справжня»: Оксана Марченко приголомшила українців своїм фото у вишиванці

19/05/2018     Автор: Яна Романська
«Така справжня»: Оксана Марченко приголомшила українців своїм фото у вишиванці

Українська телеведуча поділилась неймовірним фото в національному одязі, передає Корупція.Стар

У четвер, 17 травня українці святкували День вишиванки. Ведуча Оксана Марченко з радістю написала про свої емоції від цього свята та додала надзвичайно гарне фото в національному одязі.

«Любі мої, зі святом! Особливим для України, українського народу! Сьогодні День вишиванки — символу духу, енергії, духовного багатства, мудрості українців!», — пише Марченко. Таким вчинком телеведуча показує свою любов до неньки-України. Незважаючи на те, що обрала для своїх дітей зовсім не українських хрещених батьків. Саме її донька Дарина є похресницею Володимира Путіна.

«Справжня україночка, ще й така красуня», «Прекрасний український лук», «Дуже красива жінка, від якої іде енергетика добра, порядності, жіночності, відданості сім'ї, Батьківщині», — діляться приємними враженнями підписники.

Популярне: "Невдале побачення, провокаційні питання та…": Хто потрапив у фінал "Холостяка" і чим залишився незадоволений Рожден

«Вишиванка – це справжній національний оберіг, символ щастя, здоров‘я, достатку та благополуччя. Тому бережімо його, шануймо та поважаймо! Українцям — на добро! Україні — на світле майбутнє!» -, ділиться Марченко своїми думками з шанувальниками.