Новини про зірок
Подобається

«Невдале побачення, провокаційні питання та…: Хто потрапив у фінал «Холостяка» і чим залишився незадоволений Рожден

19/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Невдале побачення, провокаційні питання та…: Хто потрапив у фінал «Холостяка» і чим залишився незадоволений Рожден

Після останнього випуску, в проекті залишилося всього дві дівчини. Чим займалися дівчата з холостяком і чому на проекті знову розгорівся скандал, передає редакція Корупція.Стар

У минулому випуску Рожден Анусі знайомився з батьками прекрасних учасниць, в цій же серії, чоловік зважився познайомити дівчат зі своєю сім'єю. Нагадаємо, що в проекті залишалися Іванна, Галя і Наташа. Головний герой заявив, що для нього дуже важливо, щоб дівчата змогли знайти спільну мову з його мамою, татом і сестрою.

Популярне: "Після першої невдалої вагітності Бог подарував їй сина ": Як склалася доля екс-учасниці "Холостяка" Людмили Грищенкоє

Першу Рожден вирішив познайомити Іванну. Він влаштував їй побачення, показав Одесу і навіть познайомив зі своїм другом дитинства, тільки потім він повів її додому до своїх батьків. Але під час вечері мама вирішила поставити дівчині кілька провокаційних запитань. Одним з них стало:  " Чи готова Іванна стати матір'ю". Учасниця відповіла, що не готова.

З Наталкою побачення не заладилося, так як головний герой вирішив покататися з нею на скейті, але на жаль, їй вибір холостяка не сподобався. Вона дуже боялася упать і зіпсувала весь подальший вечір своїми скаргами.

Галю головний герой відправив на шопінг зі своєю мамою. До речі процес покупок пройшов дуже успішно, і в кінці вечора мама визнала, що не дивлячись на те, що у дівчини важкий характер, вони зможуть з народження доповнювати один одного.

Через зіпсоване побачення, шоу покинула Наташа. Кого вибере в фіналі Рожден — поки не знає навіть сам головний герой.