Новини про зірок
Подобається

«Зберемо всіх рідних і все розповімо»: Вагітна Іриша Блохіна розповіла про стать майбутньої дитини

18/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Зберемо всіх рідних і все розповімо»: Вагітна Іриша Блохіна розповіла про стать майбутньої дитини

Тренер збірної України з художньої гімнастики і просто чаріна жінка Іриша Блохіна поділилася тим, коли оголосить стать майбутньої дитини, передає Корупція.Стар

Іриша зізналася, що поки що і сама не знає статі майбутньої дитини, але сьогодні, 18 травня, Блохіна піде до лікаря, аби все ж довідатись радісну новину.

"Ми вирішили, що зробимо вечірку baby-shower, зберемо всіх рідних і всім в один момент розповімо стать дитини. Нам дуже важко зібрати всю родину разом, і ми використовуємо цей привід, щоб всім разом відсвяткувати", — розповіла зірка.

Також, вона розповіла про те, як  старша донька Блохіної та її чоловіка ставиться  майбутнього малюка, зірка відповіла:

"Навпаки. Я приходжу з роботи, і вона запитує – "як baby?". Чекає, і вітається зранку. Ми дуже хвилювались, чи не ревнуватиме, як і всі батьки, але все добре", — зізналася зірка.

Популярне:  Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

Ще Іриша розповіла, чим цікавиться її трирічна донечка.

"Найперше – це культура їжі. Моя донечка в свої три роки знає, що таке зелений салат, що таке авокадо, що таке овочі, і вона це все їсть, вона знає, що таке вівсянка на сніданок, для неї важливе правильне харчування. Вона навіть в садочку отримала по лобі від дівчинки, якій сказала, що неможна їсти багато солодкого. Я кажу: "Джекі, ти ж не дала їй здачі?". Вона каже: "Ні, матусю, вона одного дня зрозуміє". Ми просто всі попадали, що в три роки таке скаже", — поділилася зіркова мама.