Новини про зірок
Подобається

“Ми з DZIDZIO стали батьками»: Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком

16/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
“Ми з DZIDZIO стали батьками»: Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком

Шанувальників відомих українських виконавців Дзідзьо і Ольги Цибульської не на жарт здивував потрапив у Мережу знімок, передає Корупція.Стар

На спільній фотографії, опублікування на сторінці дівчини в соціальній мережі Інстаграм, Ольга ніжно тримає маленького немовляти, а Дзідзьо її обіймає. Сам же виконавець розповів, дитини довгий час приховували від громадськості.

 Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка  

 

"Ще під час зйомок кліпу" Чекаю. Цьом "нас було на одного більше, ніж ви бачили в кліпі. Щаслива матуся приховувала свій живіт, а багато хто до цих пір нічого не знають. Ми вирішили більше не тримати це в секреті, а поділитися радісною новиною з Україною!" — сказав Дзідзьо.

Як з'ясувала наша редакція, дитину народила Надя, зоряна муза групи "DZIDZIO", а фронтмен групи разом з Цибульської просто стали хрещеними батьками малюка Дениса.

"Я дуже вдячна Наді що саме нам довірила стати хрещеними батьками Дениса. Нас це зблизило, а мене одразу поріднило з усією великою DZIDZIOFamily! І мені дуже приємно, що історія" Чекаю. Цьом "переросла в такі міцні дружні стосунки. Життя змінюється, а ось куми це назавжди!" — додала Цибульська.