Новини про зірок
Подобається

«Після першої невдалої вагітності Бог подарував їй сина «: Як склалася доля екс-учасниці «Холостяка» Людмили Грищенко

18/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Після першої невдалої вагітності Бог подарував їй сина «: Як склалася доля екс-учасниці «Холостяка» Людмили Грищенко

Романтичні історії завжди вносять у наше сіре і буденне життя часточку тепла і світла. Не дивно, що рейтинги популярного шоу "Холостяк" такі високі, а потрапити на проект і знайти справжнє кохання воліє чи не кожна дівчина. Та, нажаль на екрані хепі енд буде лише для однієї учасниці.

Як би швидко не крутилася Земля і не плинув час, та колишні учасниці романтичного шоу "Холостяк" все ж знаходять свою долю, одружуються, народжують дітей і працюють на своєю кар'єрою.  Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам, як склалася доля однієї з найхаризматичніших учасниць "Холостяка" Людмили Грищенко.

Дівчина завжди впевнено йшла до своєї мети, а вольовий характер дозволив їй побудувати власний бізнес і ні від кого не залежати матеріально. Та попри все, що у Людмили було, вона прагнула справжнього кохання, за цим і прийшла на проект "Холостяк". Та тут їй не вдалося здобути перемогу. Грищенко довго не плакала і все  ж стала щасливою!

Найбільша мрія дівчини здіснилася у 2016 році. Після першої невдалої вагітності, де дівчина втратила дитину на третьому місяці, доля посміхнулася учасниці п'ятого сезону проекту "Холостяк" Людмилі Грищенко — 28 травня Бог нагородив її синочком. Екс-холостячка обожнює свою дитину. Зараз Людмила не тільки займається вихованням дитини, а й допомагає іншим молодим мамам бути щасливими.


Популярне:  Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

Людмила організовує для них збори, ділиться цінними порадами, звертається за допомогою до психологів і інших фахівців.

"Мій тигр, сонечко, дельфінятко… Моє щастя, радість … Мої сонні ночі і прекрасні дні … Моя любов, мій сенс життя — моє життя! Як же довго я тебе чекала …" — такі зворушливі слова Людмила присвятила свому синочкові Марку у день його народження.

За хресну свого сина Люда взяла ще одну учасницю п'ятого сезону — Олену Головань. Дівчата дуже зблизились на шоу і не втратили своїх товариських стосунків і по нинішній день.  Про чоловіка Людмила практично не розповідає, проте, що тут розказувати і так все добре помітно.