«Спідня білизна та рожевий піджачок»: Ірина Федишин показала надзвичайно спокусливий образ

17/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Спідня білизна та рожевий піджачок»: Ірина Федишин показала надзвичайно спокусливий образ

 «Ти тільки мій» від львівської співачки Ірини Федишин

Учасниця «Голосу країни» знімає новий кліп на пісню «Ти тільки мій» у дуже сексуальному одязі. Ірина Федишин почала працювати над свіжим роликом, який вже зовсім скоро з’явиться у мережі, передає Корупція.Стар

Днями з’явилося відео в профілі Інстаграм Федишин, де співачка показала частинку свого нового відео. Після невдалого досвіду у пісенному телешоу «Голос Країни» його учасниця  вирішила довести своїм шанувальникам, що може бути дуже спокусливою та сучасною. Адже на фоні учасників Голосу співачка здавалась набагато старшою.

Коротенькі шортики, спідня білизна та рожевий піджачок такий гарячий образ вже скоро ви побачите у новому відеоролику. «Так ми знімали відео «Ти тільки мій».Радію що цей трек номінований на — Хіт року та — Народний хіт», — пише львівська зірка.

Популярне: “Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком

Продюсером Ірини є її чоловік Віталій Човник, слова до пісні, яка зовсім скоро може стати «Хітом року» є сама співачка, вона написала також і музику. 


Фанатам до вподоби бачити співачку в такому образі, який, на їхню думку є і спокусливим і ніжним водночас. Хоча деякі з них вважають одяг,у якому з’являється Федишин, надто відвертим. А її мужність та жіночність відмітила ще у «Голосі Країни» тренер Тіна Кароль.