Новини про зірок
Подобається

«Які красуні…»: Ані Лорак показала свою маленьку донечку. Тільки подивіться на цю принцесу

16/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Які красуні…»: Ані Лорак показала свою маленьку донечку. Тільки подивіться на цю принцесу

Днями деякі зірки шоу-бізнесу вітали своїх матерів зі святом, позуючи у своїх блогах з найріднішою людиною. Ані Лорак вирішила також приєднатися до привітань із нещодавнім Днем матері, опублікувавши у своєму Instagram миле фото з донькою Софією, передає Корупція.Стар

На світлині співачка тримає на руках свою донечку, яка ніжно обіймає і цілує свою маму. Ані Лорак має щасливий вигляд та бажає усім мамочкам здоров’я та жіночого щастя. «Happy Mother’s Day!» — підписує своє фото щаслива матуся. Підписники відзначили, що Софія схожа на батька, та пишуть теплі коментарі: «Такі милі!..», «Такі класні!», «Які красуні…» або ж «Чудове фото!».

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Помітно, що дівчинка уже підросла. Влітку Софії виповниться сім років. Кумедний хвостик-пальма та гарненьке платтячко підкреслює дитячу безтурботність та ніжність. Сама ж Ані Лорак одягнена в чорну стриману сукню, яка виразно підкреслює струнку фігуру співачки.

Нагадаємо, що хрещеною мамою маленької Софії була депутатка Ірина Бережна, яка загинула в ДТП влітку минулого року. А Філіп Кіркоров є хрещеним батьком. Він завжди підтримує Ані Лорак та часто з’являється разом з нею на різних заходах у Росії.