Новини про зірок
Подобається

У мережу потрапило рідкісне фото таємничого подружжя Ольги Горбачової з Юрієм Нікітіним

16/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
У мережу потрапило рідкісне фото таємничого подружжя Ольги Горбачової з Юрієм Нікітіним

Відомий продюсер Юрій Нікітін та його дружина, співачка Ольга Горбачова, рідко з’являються на людях, оберігаючи своє сімейне життя від допитливих очей, передає Корупція.Стар

Проте іноді зіркове подружжя все ж тішить шоу-бізнесову публіку новим виходом. Ось і нещодавно Ольга Горбачова показала спільне фото з чоловіком.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Пара мала дуже презентабельний вигляд. Юрій – у смокінгу, Ольга – у вишуканій вечірній сукні та піджаку наопашки. Співачка підписала світлину відомим прислів’ям: «Ось тобі, бабусю, і Юріїв день!» Хто росою на світанку вмивався – на весь рік оздоровлявся?»

Фото Ольга розмістила у своєму блозі саме на іменини чоловіка, 6 травня. З дещо стриманою усмішкою, проте елегантним виглядом відома пара ще раз продемонстрували свій витончений смак.

Нагадаємо, Ольга та Юрій Нікітіни виховують двох доньок – Поліну та Серафиму. Сама ж Ольга веде активне соціально-музичне життя. У рамках своєї концертної діяльності, співачка проводить психологічні тренінги та різноманітні зустрічі для жінок на тему материнства, призначення жінки та її ролі у сім’ї.