Новини про зірок
Подобається

Всього через два тижні після народження: Лілія Ребрик знову у прямому ефірі

14/05/2018     Автор: Катерина Гук
Всього через два тижні після народження: Лілія Ребрик знову у прямому ефірі

Відома телеведуча ранкової програми на каналі «Україна» Лілія Ребрик повернулася до роботи всього через два тижні після того, як народила дочку, передає Корупція.Стар

Актриса і телеведуча зізналася, що поки вона вела свій перший ефір після декрету, вдома за новонародженою Поліною і старшою донькою Діаною слідкує хореограф Андрій Дикий.

«Повертаюся в ефір в новому статусі — мами двох дівчаток. Поліна з татом і сестричкою залишилися вдома, в 4 ранку я її погодувала, залишила молоко, а о 9:30 після ефіру вже була вдома, — каже Лілія Ребрик. — Я займаюся улюбленою справою, поспішаю на роботу, а після — лечу додому. Переконана, що для дитини найважливіше — бачити своїх батьків щасливими ».

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Проте, судячи з усього, Ребрик ще деякий час проведе в дома. Оскільки наступний ефір з нею анонсований аж на четвер — 17 травня.

Ми в ефірі! @ranok_ua ⏰ Манюня з татом і з сестричкою вдома лишилася. О четвертій ранку я її погодувала. Молочко ще залишила?))). Ефір до 9 години. І в 9.30 я вже буду вдома. Так що, не хвилюйтеся!!! Бо вчора прочитала багато коментарів на кшталт «ЯК ТАК???!?!? Поліна ще дуже маленька, і що я за мама, що залишаю її так рано». Так от: Поліна в надійних руках. Ми до сих пір пораємось без няні, все самі й отримуємо від цього неабияку насолоду!!! Більше того, я її годую і планую годувати якнайдовше. Тому не дорікайте мені тим, що я вийшла в ефір. Я займаюся улюбленою справою. Я поспішаю на роботу, а після- лечу додому. Для дитини- найважливіше бачити своїх батьків щасливими! Тому всім гарного дня і бадьорого ранку!!! Усміхайтеся))) #ранокзукраїною #всетількипочинається

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)