Новини про зірок
Подобається

«Моє тіло для твого тіла»: Цибульська вперше зняла в кліпі свого коханого чоловіка

14/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Моє тіло для твого тіла»: Цибульська вперше зняла в кліпі свого коханого чоловіка

«Сукня біла, мої очі для тебе тепер, моє тіло для твого тіла. Сукня біла, моя доля для тебе тепер, моє тіло для твого тіла…» 

Знайомі слова? Можливо, не кожному. Проте фанати Ольги Цибульської уже точно наспівують їх під нову мелодію. Комусь подобається пісня, комусь кліп, а дехто виражає свої емоції у коментарях: «заслужений лайк», «як завжди радує своїх шанувальників і слухачів якісним матеріалом», «пісня, кліп і Оля – бомба», «стовідсотковий хіт, який легко запам’ятовується і весь день крутиться в голові», “гарний і приємний голос, музика і текст пісні – супер», передає Корупція.Стар

Оскільки до цього Ольга ретельно приховувала особисте життя, а на знімки з коханим натрапити було вкрай важко, то фурор викликала, власне, поява у кліпі Ольги Цибульської її власного чоловіка. Так-так, саме він і зіграв роль нареченого, а ті, хто так стежив за особистим життям співачки, нарешті задовольнили свою цікавість. 

Чудова біла сукня та коханий чоловік – саме така світлина красується у профілі зірки в соцмережі Instagram та продовжує «обростати» лайками і коментарями палких прихильників, на зразок: «дуже люблю спільні роботи, де знімаються сімейні пари. Ви дивитеся дуже органічно. Красива пара. Те, що ви любите один одного, видно по ваших очах». І хто зна, ймовірно, вихід цієї пісні все-таки надихне артистку відгуляти власне весілля, адже Оля так і не була у ролі справжньої нареченої.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Можливо, хтось уже почав уявляти і своє весілля? Продовжуйте, адже думки матеріалізуються. А хто ще не слухав пісню – приєднуйтеся, щоб разом наспівувати новий хіт!