Новини про зірок
Подобається

«Усе в цілковитій таємниці, навіть ім’я дитини»: З ким у шлюбі живе Анна Завальська і чому так ретельно приховує свою родину

13/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Усе в цілковитій таємниці, навіть ім’я дитини»: З ким у шлюбі живе Анна Завальська і чому так ретельно приховує свою родину

Щастя любить тишу! Та чи можна сказати це коли ти публічна персона і твоє особисте життя й таємниці попадають на перші шпальти газет і журналів. У світі шоу-бізнесу безліч артистів хотіли б приховати свою брудну білизну і ніколи не показувати її на розгляд іншим. Та коли знаменитості вибирають шлях популярності, вони повинні чудово усвідомлювати, що про їхні вчинки і їхню сім'ю будуть говорити всі.

Мабуть, тому знаходяться ті сміливці, що прагнуть тримати "своє" за зачиненими дверима і лише іноді їх відкривати для інших. Сьогодні ми з вами поговоримо про одну із талановитих і відомих артисток України Анну Завальську, передає Корупція.Інфо.

35-річна екс-учасниця гурту «Алібі» Анна Завальська сьогодні щаслива дружина і мама. Співачка до останнього приховувала свою вагітність як, втім, і весілля з композитором та музикантом Дмитром Саратським. Анна категорично проти того, щоб ділитися моментами зі свого особистого життя в соціальних мережах. Вона давно прийняла для себе рішення приховувати факт свого заміжжя і народження дитини, щоб не чути питання про те, як все пройшло.

«Ми з Дімою ніколи не прагнули афішувати своє особисте життя. Звичайно, повністю приховувати якісь важливі події не виходить з огляду на публічність та професії, але ми обидвоє вважаємо, що щастя любить тишу. Так було і з нашим весіллям — всі дізналися про нього лише через рік."

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

З народженням дитини Анна взяла певну творчу перерву, щоб насолодитися митями материнства. Проте, ім'я малюка зіркові батьки тримають під грифом таємно. Дмитро і Аня вирішили нікому не розповідати, як назвали малюка, тому ласкаво називають його "наш маленький секретний ангел".

Зараз, коли синочок підріс Анна Завальська має хорошу змогу займатися творчістю. Вона з чоловіком не часто з'являються на світських вечірках, проте не дають забувати про себе.

 

Splash of colors and blossom #catchinspirations

Публикация от Anna Zavalskaya (@anna_zavalskaya)