Новини про зірок
Подобається

«Кожна хвилина в прямому ефірі — це стрес»: Життя за кардом однієї з найспокусливіших телеведучих, Ірини Юсупової

10/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Кожна хвилина в прямому ефірі — це стрес»: Життя за кардом однієї з найспокусливіших телеведучих, Ірини Юсупової

Світ журналістики завжди був багатогранним і яскравим, тому він приваблює настільки талановитих і харизматичних людей. Та добиваються успіху одиниці, як і творять для українського глядача і завжди йдуть за правду зі своїм народом. 

Та ще приємніше прокидатися з приємним жіночим голосом, який бажає вам "Доброго ранку" і розповідає найсвіжіші новини. Завжди в курсі нових подій тримає глядачів молода і харизматична Ірина Юсупова. Жінка пройшла вірний шлях журналіста від польового репортера до телеведучої "Ранку з Інтером", передає Корупція.Стар

Робота у Юсупової зовсім не проста, більше ніж три години на каблуках у прямому включенні і вся увага прикута до тебе. Ірина зізнається, що кожна хвилина в ефірі — це стрес.

"Кожна хвилина в прямому ефірі — це стрес, помножений на щосекундний вибух адреналіну! Яким би не був важким ефір, він закінчується. А трохи згодом знову в бій".

Та не лише талантом, а й красою підкорює глядача журналістка. Юсупова є однією з найпривабливіших телеведучих української когорти журналістів. Та свою кар'єру будувала самостійно і це сформувало її характер. Жінка зізнається, якби журналістика її не приваблювала настільки сильно, напевно б сиділа вдома,варила би борщі та бавила б дітей. 

Ірина ніколи не користується своєю популярністю для вирішення складних питань чи проблем, а ще зірка Інтеру їздить на роботу на метро.

"У мене поганий зір (-8). Може бути, в зв'язку з цим відчуваю себе невпевнено за кермом. А на роботу взагалі їжджу на маршрутці або викликаю таксі, або — на метро".

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

Про своє особисте життя Ірина Юсупова не часто говорить. Багато розповідає про талановиту донечку Поліну. 

"У всьому, що стосується бальних танців і гаджетів. Наші діти — це абсолютно інше покоління. Поліна, наприклад, швидше нас, дорослих, розібралася в усіх цих настройках, програмах, у всіх цих девайсах і тепер пояснює мені, як цим користуватися".

Про свої плани на майбутнє Юсупова зізнається, що хоче ще написати книгу і можливо, колись у майбутньому у неї буде свій власний авторський проект.