Новини про зірок
Подобається

«Мама спочатку плакала…»: Погляньте як виглядає чоловік Тали Калатай, старший за неї на 20 років

08/05/2018     Автор: Яна Романська
«Мама спочатку плакала…»: Погляньте як виглядає чоловік Тали Калатай, старший за неї на 20 років

Ми вже розповідали вам про життя багатьох українських телеведучих, настала і її черга. Наталя Калатай, або ж як знає її більшість українців – Тала, не лише ведуча, а й актриса. Протягом довгого часу вона працювала на телеканалі «Україна», зараз працює на «Прямому», передає Корупція.Стар

Сьогодні поговоримо про її особисте життя, адже історія кохання у Тали – особлива.

Зі своїм чоловіком , продюсером та оператором Андрієм Слободяном, Тала познайомилась ще коли була студенткою. Тоді вона прийшла до нього «пробуватись» на роль ведучої прогнозу погоди. Тоді шукали красиву пишногруду дівчину, тож Калатай без проблем обійшла своїх конкуренток і зайняла це місце.

Андрій одразу звернув увагу на красуню, але перший крок зробила вона – запросила продюсера у театр. З цього і почався їх бурхливий роман, який згодом закінчився весіллям.

Слободян значно старший за Талу, але різниця у віці ніколи не була для них помітною. А от журналісти часто намагаються поставити актрису в незручне становище, наголошуючи на цьому. Цікавляться, як новину про «перезрілого» зятя сприйняли батьки, а Калатай, не соромлячись, розповідає як усе було насправді:

«Коли ми з Андрієм зрозуміли, що у нас все серйозно і потрібно якось жити разом, знала, що мене чекає важка розмова з мамою. Мама спочатку намагалася мене відмовити, плакала, але дійшла висновку, що сперечатися зі мною нема жодного сенсу. Їй було важко змиритися з моїм вибором, але зараз вона обожнює свого зятя, бо бачить, що її донька щаслива»

Зараз у подружжя підростає двійко діточок: донька Марія та син Макар. Після народження донечки подружжя дуже хотіло другу дитину. На появу сина вони чекали дуже довго, навіть втратили надію.

Того року, коли з’явився Макар, Андрій святкував своє 50-річчя і при всіх гостях загадав бажання: «Хочу ще одну дитину». Вже через три тижні, актриса, не тямлячись від щастя, повідомила коханому, що вагітна.

Тала Калатай сміливо називає себе щасливою жінкою, адже у неї є все: улюблена робота, коханий чоловік та маленькі діти.

Популярне: "І як це розуміти, а Горбунов?": Катерина Осадча здивувала шанувальників своїм вчинком

Єдине, що жахливо дратує жінку, це те, що Андрія часто називають дідусем їхніх дітей:

«Я прийду в поліклінку з Машею вона ридає, її заспокоюють — у тебе такий дідусь хороший, а вона — не дідусь, а мій тато!»