Новини про зірок
Подобається

«Просто обожнюють один одного»: З ким живе і виховує дітей телеведучий Андрій Шабанов

02/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Просто обожнюють один одного»: З ким живе і виховує дітей телеведучий Андрій Шабанов

Андрій Шабанов — один із найпопулярніших телеведучих-чоловіків на українському телебаченні. Глядачі знають його завдяки таким проектам телеканалу “Новий”, як :"Підйом", "Піранії", "Таємний Агент", "Абзац!". Окрім цього він ще є продюсером популярної радіостанції «Просто Раді.О». Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам більше про цього чоловіка.

Народився майбутній шоумен на узбережжі Чорного моря — у сонячній Одесі. Хлопець ріс дуже активним: відвідував різні спортивні секції та музичну школу. В юності, Андрій вирішив, що аби підкоряти дівочі серця — треба навчитися грати на гітарі. Так і зробив.

Також в дитинстві він активно займався вивченням мови, згодом саме це допомогло йому обрати сферу професійної діяльності. Щоправда, після школи Шабанов вступив на факультет “банківської справи”, який закінчив з відзнакою. В університетські роки почав грати у команді КВК.

Діджей у нічному клубі — саме такою була перша робота Андрія. Там він якось познайомився з хлопцями з радіо, куди його і запросили працювати.

Мало хто знає, але Шабанов встиг знятися у декількох епізодах різних фільмів та кліпів, а ще займався озвучкою одного з найпопулярніших фільмів 90-тих — “Дике кохання”. 

На телебаченні Андрій з'явився у 2011 році на одному з регіональних каналів. Наполегливого хлопця помітили і запросили на “Новий канал”, де він працює і зараз. До речі, перше своє інтерв'ю Шабанов взяв у іншої відомої одеситки — співачки Лариси Доліної.

Вперше Андрій одружився ще будучи досить юним, але кохання швидко розвіялось і найкращим спогадом про цей період в житті зірки став син Роберт.                                         

Популярне: "Відбив у друга і колеги": Таємниці особистого життя Ірини Горової. Чому не склалось життя з Потапом і чи вагітна зірка зараз

Ось уже 6 років телеведучий живе з Лєрою Бородіною. Живуть не без пригод, але просто обожнюють один одного. Разом вони виховують маленьку спільну донечку Машу та доньку від попереднього шлюбу Лєри — Соню. Коли зірку питають про маленьку доню і її захоплення, він говорить: “У Маші найбільше захоплення — її тато”. 

У ведучого майже немає вільного часу, тож не дивно, що його улюбленими заняттями є: їжа, сон та подорожі.