Новини про зірок
Подобається

«Відбив у друга і колеги»: Таємниці особистого життя Ірини Горової. Чому не склалось життя з Потапом і чи вагітна зірка зараз

01/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Відбив у друга і колеги»: Таємниці особистого життя Ірини Горової. Чому не склалось життя з Потапом і чи вагітна зірка зараз

Ім'я цієї жінки завжди на слуху. Більшість українців знають її, тепер уже як колишню, дружину репера і шоумена Олексія Потапенка. Вона — одна з найуспішніших бізнес-леді нашої країни — Ірина Горова. І сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам трохи більше про життя знаменитості.

Як зізнається Іра, вона ніколи навіть уявити не могла, що стане успішним продюсером та підприємцем. Вона, як і її батьки, бачила себе у спорті. Ще з дитинства Горова займалась гімнастикою та шахами. Однак, коли дівчині виповнилось 16, вона вступила на економічний факультет: так зі спортом довелось покінчити.

А далі доля підготувала нові сюрпризи, які пов'язані з коханими чоловіками зірки.

Потап не перший чоловік у житті Ірини. На той момент, коли вони познайомились, Горова була заміжньою, а в шлюбі вже підростала донечка.

 

Під вінець Іра пішла, коли їй ледь виповнилось 16 років. Каже, що з того моменту і почалось її справжнє — доросле життя. Першим чоловіком продюсерки був також музичний виконавець — Юрій Горов. Більше того, UGO працював разом з Потапом. Та співпраця і дружба не завадила реперу відбити Ірину.

Після цього місце чоловіка і бізнес-партнера в житті жінки зайняв Потап. Ірина не лише докладала усіх можливих і неможливих зусиль, щоб допомогти Олексію побудувати успішну кар'єру, а й стала його опорою та надійним союзником у житті. Крім цього, вона зробила репера щасливим батьком — подарувала йому сина Андрія.

У шлюбі вони прожили 15 років, але чим краще складалися справи ділові, тим гірше ладналися любовні.

Звістка про розлучення з Потапом прозвучала для публіки як грім серед ясного неба, адже більшість українів вважали їх найміцнішим та найкрасивішим подружжям країни. До того ж, про розрив любовних стосунків всі дізнались аж через два роки після того, як це сталось.

«Так, ми розлучилися, це правда. Уже п'ять років живемо окремо, а офіційно оформили розлучення два роки тому. І ми дійсно міцна, але не подружня пара» — розповіла Ірина.

 

Популярне: «Мілану забрали в дитячу реанімацію»: Як склалася доля найромантичнішої пари «Зважених і щасливих» Марти Карпенко і Андрія Марнауза

Зараз між зірковою парою залишилися дружні стосунки: вони усіляко підтримують одне одного в усіх починаннях та разом виховують дітей.

До речі, вже декілька місяців, у Мережі активно гуляє чутка про вагітність Горової. Однак, поки ніяких підтверджень цієї інформації немає.