Новини про зірок
Подобається

«Харизматичний і скандальний»: Як склалася доля Володимира Троцького після шоу «МастерШеф»

02/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Харизматичний і скандальний»: Як склалася доля Володимира Троцького після шоу «МастерШеф»

Сотні кулінарів-аматорів кожного сезону боряться за місце на проекті "МастерШеф", однак тільки 20-тьом із них вдається завоювати увагу Ектора Хіменес-Браво, Тетяни Литвинової і Дмитра Горовенка, передає Корупція.Стар

Жорсткі умови й надзвичайні ситуації закаляють учасників і роблять їх справжніми професіоналами. Вони проходять велику і сувору підготовку шоу "МастерШеф", а після стають видатними кондиторами і шеф-кухарями.

Так сталося із фіналістом сьомого сезону "МастерШеф" Володимиром Троцьким. Відчайдушний, молодий хлопець прийшов на проект навіть не уявляючи про те, що через деякий час він опиниться в трійці фіналістів. До проекту Володимир працював простим офіціантом, а мрією молодого чоловіка було познайомитися з колишньою учасницею «МастерШеф» – Наталією Левензон. 

Чоловічий фінал і справжня чоловіча дружба, Троцький був за крок до тріумфу, але не переможцем не став. «Хай переможе найсильніший» — так сказали хлопці перед фіналом. Вони щиро раділи один за одного і стали найулюбленішою трійкою серед глядачів проекту "МастерШеф". 

Хоч і перемогу не здобув, проте слава про харизматичного Володимира Троцького бігла перед ним. Цей учасник запам'ятався кожному, Володимир ніколи не грав на камеру і завжди говорив все, що думає. Після шоу Троцький зізнався, що ніякої критики з боку рідних небуло, вони завжди його підтримували і за це він їм дуже вдячний.

Популярне: "Відбив у друга і колеги": Таємниці особистого життя Ірини Горової. Чому не склалось життя з Потапом і чи вагітна зірка зараз

З поверненням додому, Володимиру хотілося розслабитись. Він зізнався, що цілий тиждень не зідзвонювався з учасниками, їм просто хотілося відпочити один від одного. 

Зараз Володимир Троцький займається приватними майстер-класами, але свій перший публічний виступ він провів для дітей і зовсім безкоштовно. Троцький впевнений, що у кожного в серці має бути місце для добра і люди повинні його творити власноруч. 

Нажаль про своє особисте життя Володимир Троцький не розповідає та і погляди стосовно другої половинки у чоловіка спецефічні. Він вважає, що це доволі затратно, а він економний чоловік, дітей теж немає.