Новини про зірок
Подобається

«Скандал з вимаганням грошей, помилка в імені і пропозиція Монатика»: Що сталося з переможницею «Голос Діти» Данелією Тулешовою

26/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Скандал з вимаганням грошей, помилка в імені і пропозиція Монатика»: Що сталося з переможницею «Голос Діти» Данелією Тулешовою

Як маленька казашка стала голосом України і завоювала міжнародну популярність і чим зараз займається зірка, дізнавалася редакція Корупція.Стар

Данелія народилася в 2007 році в місті Алма-Ата. Дівчинка з самого дитинства виявляла не малий музичний талант, який відразу помітили батьки і вирішили допомогти дівчинці його розвивати. Її віддають в музичну школу і маленька дівчинка починає брати участь у багатьох вокальних конкурсах. У 2015 році всього в 8 років, вона змогла завоювати гран-прі на дитячому музичному Казахському конкурсі «Аялаган Астана». І відразу після цього вона бере участь в «Дитячій Новій хвилі». Саме тоді батьки знаходять особистого педагога для Данеліі і дівчинка починає індивідуально займатися вокалом.

Популярне: "Мій тато ледь не впав" :"Голос країни" в епіцентрі скандалу з народним артистом України

«Серйозно ми задумалися про кар'єру Данеліі, після того, як вона змогла перемогти на республіканському телепроекті. Батько виділив велику суму для того, щоб найняти їй професійного педагога », — розповідала мама дівчинки.

Паралельно дівчинка вчиться в самій звичайній школі Алмати. У 2017 році вона побачила анонс кастингу на популярне українське вокальне шоу «Голос Діти». Дівчина зізнавалася, поїхати в іншу країну її підштовхнув той факт, що в журі виявився один з її улюблених виконавців — Дмитро Monatik. «Найбільше я мріяла потрапити в команду Монатика, я просто обожнюю його пісні».

Надії дівчинки були не марними, адже під час відбору на неї розгорнулися всі чотири тренера і вона вибрала свого кумира. Шоу виявилося для неї складним, часто доводилося літати між Казахстаном і Україною, але настрій піднімали друзі, в команді Дмитра. Дівчинка з успіхом дійшла до фіналу і стала переможницею четвертого сезону «Голосу Діти».

Після такої гучної перемоги, дівчина стала справжньою знаменитістю не тільки в Україні, але і в Казахстані. Вся країна переживала за неї, а тепер із задоволенням ходить на її концерти. Правда Даніель поки сольних виступів не дає, в останній раз, вона буквально декілька днів тому виступала зі своїм кумиром Монатиком, який не забув про свою підопічну і навіть зробив їй пропозицію відправиться в спільний тур Казахстаном. Дмитро заявив, що всього за кілька місяців дівчинка дуже просунулася з вивченням вокалу і тепер її можна сміливо називати майбутньою зіркою і навіть заявляв, що одружився б на ній, якби не різниця в віці.

До речі, нашій редакції вдалося з'ясувати, чому у дівчини таке дивне ім'я навіть для Казахстану. Виявилося, що повинні були назвати маленьку зірку «Данель», але при оформленні документів допустили помилку.

На піку такої популярності, дівчина вже стала і учасницею кількох скандалів. Так, в мережі заговорили, що її перемогу забезпечив олігарх Тохтар Тулешов, якого назвали батьком дівчинки. Але сама виконавиця спростувала цю інфомацию, заявивши, що ніяких свзяь з цим чоловіком не має.

Другий скандал виник через те, в соціальних мережах, почали з'являтися «клони» переможниці і вимагати гроші у простих користувачів, під приводом благодійності. Дівчині навіть довелося звернутися до місцевому телебаченню, щоб пояснити, що це шахраї.

Зараз же переможниця «Голосу» мріє закінчити навчання і приїхати в Україну зі своїм сольним концертом.