Зіркові скандали
Подобається

«Мій тато ледь не впав» :»Голос країни» в епіцентрі скандалу з народним артистом України

26/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мій тато ледь не впав» :»Голос країни» в епіцентрі скандалу з народним артистом України

Одне із найвідоміших шоу України "Голос країни" має можливість потрапити у значний скандал, передає Корупція.Стар

 

Народний депутат України Євген Рибчинський у своєму Фейсбуці заявив про плачевну ситуацію стосовно авторськогго права. Нардеп зазначив, що навіть за порушення прав народного артиста України, який написав за 50 років творчості більшість українських пісень, не передбачається ніякої відповідальності, навіть вибачення.

За словами Рибчинського така ситуація склалася в ефірі популярної програми «Голос Країни».

«І от вчора співає на тому Голосі якась невідома молода жіночка знамениту пісню мого тата, Юрія Рибчинського, і Миколи Мозгового «Минає день», а в титрах татового імені нема. Ну як це так? Більше того, вірші приписуються композиторові Миколі Петровичу Мозговому. Мій тато в цей час лежав на дивані і ледь не впав від розчарування. Каже, вони ж не вперше беруть цю пісню, хіба вони не знають, хто її автор? І хіба не треба питати в автора дозволу на використання його твору? От що мені тепер робити?».


Популярне:«Зовсім на себе не схожа»: Стало відомо, як виглядає Дорофєєва без макіяжу

Депутат розповів про те, що Верховна Рада вже три роки не може прийняти закон про авторське право в Україні.

«Злодіям у нашій країні належить все, заводи, пароходи, телебачення, банки і зв’язок. А що належить тим, хто насправді щось робить і творить? На жаль, тільки борги і розчарування».

Зазначимо, що Юрій Євгенович Рибчинський – український поет, драматург, сценарист, заслужений діяч мистецтв України (1995), народний артист України (2000).