Новини про зірок
Подобається

«Ще до повноліття досягла всього»: Які труднощі довелось пережити Осадчій на шляху до слави

20/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ще до повноліття досягла всього»: Які труднощі довелось пережити Осадчій на шляху до слави

Катя Осадча – одна з найвідоміших та найталановитіших телеведучих України. В медійному світі вона з’явилась як ведуча програми новин про представників шоу-бізнесового середовища – «Світське життя», яка тоді виходило на не дуже популярному телеканалі. 

Тепер ж ця програма виходить у найдорожчий ефірний час на топовому каналі, а на рахунку Каті як інтерв’юера розмови зі світовими зірками різних рівнів. Окрім успіху у професійній сфері, Осадча — щаслива мама двох синів та кохана дружина. Сьогодні Корупція.Стар хоче нагадати вам як починався кар’єрний шлях Катерини.

Ще з самого дитинства Катя вирізнялась з-поміж своїх однолітків своєю виразною зовнішністю та високим зростом, тож батьки віддали її до однієї з найпрестижніших на той час модельних шкіл столиці – «Багіра». Там дівчинка мала успіх, і одразу після закінчення навчання, коли її лишень виповнилось 14, Осадча підписала перший в житті контракт.

За його умовами юна модель мала поїхати в Токіо, що і відбулося. Працювала Катя наполегливо, хоча деколи доводилось переборювати свої принципи та страхи. Морально було важко, як зізнавалась Осадча, адже відстань між нею і рідною домівкою сягала тисячі кілометрів.

Та це було того варте: зовсім скоро Катю почали запрошувати на подіуми різних країн. Їй вдалось попрацювати моделлю для найкращих агентств світових столиць моди.

І хоч кар’єра моделі йшла успішно, тягарем для дівчини залишалося навчання в школі. Аби отримати середню освіту екстерном, Каті доводилось вчитись буквально між виходами на подіум.

Популярне: "Тут і романтика, і багаторівнева любов": Уся правда про роман Влада Дарвіна з Наталею Могилевською

Модельна кар’єра була мрією дівчини, яку вона за допомогою батьків змогла втілити в реальність. Однак, ще до свого повноліття, Катя зрозуміла, що досягла всього, чого їй так хотілося і втратила інтерес до своєї роботи. Тож, хоч і сумуючи, але вона змогла розпрощатися з модельним бізнесом і повернулась додому, аби втілити свою нову мрію.

Про яку саме мрію зірки йдеться – читайте у наших наступних матеріалах.