Новини про зірок
Подобається

«Тут і романтика, і багаторівнева любов»: Уся правда про роман Влада Дарвіна з Наталею Могилевською

19/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тут і романтика, і багаторівнева любов»: Уся правда про роман Влада Дарвіна з Наталею Могилевською

Про цього талановитого чоловіка з Києва ми дізналися ще у 2008 році, коли на телеекрани вийшло вокальне шоу «Фабрика зірок 2», продюсером якої була відома співачка Наталя Могилевська. 

Тоді, молодий артист гучно заявив про себе на всю Україну. Ім’я його – Влад Дарвін і сьогодні ми, редакція Корупція.Стар, розповімо вам більш детально про його творчий шлях та долю.

Владислав є однофамільцем відомої співачки Анастасії Приходько, адже «Дарвін» — лише псевдонім. Народився і виріс в столиці, тут і намагався розпочати свою співочу кар’єру, але це йому не дуже вдавалось. Пізніше він потрапив на «Фабрику», яка і стала поштовхом у розвитку його творчості. І хоч проект виграти йому не вдалося, та зв’язків після шоу залишилось достатньо.

Влад прославився не лише як співак, а й як композитор. Він написав багато хітів для таких популярних виконавиць, як Наталя Могилевська, Ані Лорак,  Альоша, Тіна Кароль.

За десять років після яскравої появи в українському шоу-бізнесі, співак Дарвін встиг випустити сольний альбом, записати декілька пісень в дуетах з різними зірками та презентувати декілька кліпів. Зараз він активно працює над новим альбомом, який планує випустити вже восени цього року.

Про особисте життя цього артиста важко щось дізнатись: в Мережі інформації практично немає, а у своїх інтерв’ю Влад про любов відмовчується. 

Уже 10 років він вперто стверджує, що кохання не шукає і повністю віддає себе роботі: пише пісні не лише для себе, а й для інших.

В різні часи, Дарвіну закидали романи з такими популярними співачками, як Наталя Могилевська та Альоша. А скільки галасу було, коли в одному інтерв’ю, він сказав, що у них з Альошею є історія стосунків! Тоді всі були просто шоковані таким поворотом подій, а виявилось, що «стосунками» Владислав назвав запис спільної пісні. 

А от з Могилевською роман і справді був, про це свідчать слова Владислава:

«До моїх планів не входило відкривати ці стосунки. Звісно ж, між нами була романтика. Якщо дві людини створюють музику — вони кохають одне одного. А якщо вони кохають одне одного — тут і романтика, тут багаторівнева любов».

Популярне: "Занадто багато інтиму …": Світлана Лобода завалила соцмережі фотографіями своїх грудей

До речі, якось в Мережі з’явились фотографії з еротичної фотосесії цієї пари. Ну як з’явились – їх опублікувала сама Могилевська. Проте офіційних підтверджень від співачки так і не було і правда це, чи вигадка залишається невідомим.