Новини про зірок
Подобається

«Він дуже турботливий…»: Зірка серіалу Школа зізналася про своє кохання

19/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Він дуже турботливий…»: Зірка серіалу Школа зізналася про своє кохання

Сьогодні в ефірі популярної української передачі "Сніданок на 1 + 1" Олена Курта розповіла про свої таємниці, передає Корупція.Стар.

Дівчина, яку українці запам'ятали і полюбили за роль Дарини Петрівни в серіалі "Школа", розповіла, що зйомки в серіалі для неї стали переломним моментом в її житті. Курта зізналася, що не дивлячись на свою популярність і величезну кількість шанувальників, для неї в житті на першому місці — сім'я.

Популярне: Вона кинула заради нього чоловіка, щоб залишитись самій з дитиною: Вся правда про особисте життя Юрія Горбунова до одруження з Осадчою

Я всім серцем люблю сімейні традиції. Для мене вони дуже важливі. Так, що щотижня моя мама пече яблучний пиріг, — розповіла Олена.

Олена зізналася, що їй багато часу приділяти тренуванням. Виявилося, що коли вона закінчувала школу, то важила близько 70 кілограм, але бажання стати актрисою підштовхнуло її до старанним заняттям.

Розповіла вона і про свої стосунки. Виявилося, що серце дівчини зайняте, але ось ім'я свого коханого Олена не називає.

На приватному фронті дуже гарна погода. Я в теплі, турботі та любові. Він дуже турботливий, теж любить яблука та любить дарувати квіти, – зізналася Альона Курта.