Новини про зірок
Подобається

«Заради неї покинув першу дружину»: Вся правда про чоловіка Ольги Полякової

18/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Заради неї покинув першу дружину»: Вся правда про чоловіка Ольги Полякової

Справжня, жива лялька українського шоу-бізнесу, увірвалася на вітчизняну естраду на стільки швидко, що інші виконавці не змогли оговтатись ще й досі. Суперблондинка Оля Полякова завдяки цьому образу здобула незнану до цього славу. Співачка розпочала свою сольну кар'єру ще у 2000-чні роки, та сумний образ і формат "така, як всі" не приносив шаленого успіху, передає Корупція.Стар.

Після тривалих роздумів Полякова придумала собі незвичайний образ, багато запозичивши від епатажної Леді Гаги. Оля завжди вважала, що шоу-бізнес це постійне свято і печалі немає там місця. Суперблондинка стверджує, що глядачі мало, що знають про неї. Вона ніколи не виносила свої сльози на загал і завжди тримає свої біди лише у колі рідних та близьких. Полякова вміло розділяє два життя: шоу-бізнес і своє особисте.

Велику роль у житті співачки відіграють її рідні, а особливо її чоловік Вадим Поляков. Чоловік досить успішний бізнесмен і на початках кар'єри Олі про нього навіть ніхто не чув. У Мережу потрапляли лише скупі світлини Олі і Вадима. Та коли прийшов той час, що приховувати свого коханого вже не було можливості Полякова представила чоловіка публіці.

А познайомилося зіркове подружжя досить банально, Оля заспівала на Дні народжені свого чоловіка і підкорила серце Вадима. До того ж на той час чоловік був у цивільному шлюбі та, як розповів в одному з інтерв'ю Поляков дітей у них не було, а що це за життя без дітей. 

Популярне: "Ведуча мого серця": Подивіться з ким живе красуня-телеведуча, Тетяна Висоцька

"Вадик меломан, він розбирається в музиці, у нього ціла колекція вінілу, купа апаратури, яку він збирав по всьому світу. Коли ми почали жити разом, він жодного разу нею не користувався, я відбила геть любов до музики" — сміючись, розповідає Оля.

Вони не могли насолодитися один одним, перші п'ять років подружнього життя не відходили один від одного: "Коли ми тільки одружилися, не могли відлипнути один від одного, ходили один за одним по п'ятах. Тобто буквально!"

Зараз у зіркового подружжя Олі і Вадима дві чарівні донечки Маша і Аліса, старша дочка просто викапана матуся. Співачка знаходиться на піку популярності, її запрошують у різні програми і ток-шоу. Олю Полякову люблять і поважають у всій Україні, вона завжди багато працювала і добилася всенародного визнання.