Новини про зірок
Подобається

«Ведуча мого серця»: Подивіться з ким живе красуня-телеведуча, Тетяна Висоцька

16/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ведуча мого серця»: Подивіться з ким живе красуня-телеведуча, Тетяна Висоцька

Майже щовечора Тетяна Анатолівна Висоцька розповідає нам про головні події дня у телепрограмі «Вікна-Новини», що транслює телеканал СТБ. Ми звикли бачити її врівноваженою та впевненою, так би мовити холодною строгою леді. Та що ж насправді ховається за спокійним виразом обличчя цієї красивої жінки? Сьогодні редакція Корупція.Стар спробує розповісти вам про неї трохи більше.

Народилася та виросла майбутня телеведуча на мальовничій Херсонщині, там і почала свою кар’єру. Навчалася Тетяна на філологічному факультеті, оскільки факультету журналістики в місцевому виші не було. Можна було, звісно, поїхати здобувати освіту до столиці, але батьки не наважились відпустити свою ще таку юну дитину у вільне плавання. Про те, що буде журналісткою, знала з дитинства, адже у них справжня династія – батько Тетяни Анатолій також журналіст. Саме він став найбільшим прикладом і мірилом правди у її житті. 

Сама ж Висоцька говорить, що її тато для неї – «нерушима скала, перший бастіон».

Окрім батька є в її житті ще один важливий чоловік – її коханий, Олексій. Він її найбільший критик і найбільша підтримка. До речі, працює подружжя разом: Олексій один з редакторів «Вікон». Зустрілись вони також – на роботі, щоправда, ще у рідному Херсоні: Льоша прийшов пробуватись на роль ведучого, коли Таня вже працювала там. Тоді у нього було багато конкурентів, але він настільки впевнено поводився у кадрі, що місце все-таки дісталось йому.

Це була любов з першого погляду. Висоцька зізнається, що Олексій підкорив її своїм почуттям гумору та високою ерудицією. Про першу зустріч вона згадує так: «Я, пам'ятаю, дивилася на нього і думала: «Нічого собі, який начитаний, високий, фактурний!».​

У пари є двоє дітей: старший син та молодша донька. Станіславу вже 16, а Таїсії всього 7, однак вони дуже добре ладнають між собою. Брат і сестра дуже різні, тож з ними деколи буває важко. Від поганих новин батьки намагаються оберігати своїх дітлахів, та якщо їх щось цікавить – намагаються пояснити.

Сім’я живе дружно та злагоджено. Вільний час намагаються проводити разом.

Зараз, саме  Олексій є найбільшим прихильником роботи своєї дружини, він називає її «ведучою свого серця» і не втрачає нагоди похвалити кохану.

У пари є двоє дітей: старший син та молодша донька. Станіславу вже 16, а Таїсії всього 7, однак вони дуже добре ладнають між собою. Брат і сестра дуже різні: Станіслав дуже сентиментальний і легко піддається впливу, а от Таїсія навпаки – дуже активна і властна. Через такі протилежні  характери батькам  з ними деколи буває важко. Від поганих новин люблячі мама і тато намагаються оберігати своїх дітлахів, та якщо їх щось цікавить – намагаються пояснити.

За словами Висоцької, у малої Таї зараз такий  період, коли її цікавить все на світі. Деякі питання доньки відверто заганяє маму «в глухий кут».
 

 

Популярне: Армії фанаток і роман з дружиною футболіста: Куди пропав найромантичніший учасник "Фабрики зірок", Олександр Матіас

 

Вихованню дітей і Тетяна, і Анатолій увагу приділяють порівну. У них в сім’ї немає доброго і поганого поліцейського: і сварять, і хвалять вони разом. Але, все ж, Висоцька вважає себе суворішою за чоловіка. Каже, що тата дітям легше вмовити на якісь подарунки і випросити пробачення за погані вчинки. 

Сім’я живе дружно та злагоджено. Вільний час намагаються проводити разом.

До речі, телеведуча Висоцька мріє зайнятися вишиванням. Каже, що колись вона дуже багато свого часу присвячувала цьому заняттю, а зараз, на жаль, такої можливості у неї немає.