Новини про зірок
Подобається

Він мені не продюсер! Настя Каменських в інтерв’ю розкрила правду про стосунки з Потапом (Відео)

18/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Він мені не продюсер! Настя Каменських в інтерв’ю розкрила правду про стосунки з Потапом (Відео)

На своїх сторінках на youtube Настя Камеських і Маша Єфросиніна вирішили опублікувати спільне відео, передає Корупція.Стар.

Дівчата записали два ролика в яких прочитали все, що пишуть про них шанувальники в інтернеті. Виявилося, що багато підписників Каменських вважають, що дівчину пропхав на сцену Потап і якби він не залишився її продюсером, то і сольної кар'єри у неї не вийшло б. Зірка відповіла, що така думку в корені не правильна, і навіть не через те, що вона себе вважає найкращою, а просто тому, що Потап не є її продюсером.

Популярне: Вона кинула заради нього чоловіка, щоб залишитись самій з дитиною: Вся правда про особисте життя Юрія Горбунова до одруження з Осадчою

Каменських зізналася, що їх пов'язують дружні і робочі відносини, але при цьому, після того, як вони припинили роботу над дуетом, Каменських створила свою власний бренд NK. Але Настя не приховує, що багато пісень, все-таки писав Потап, але при цьому робив це за кругленьку суму.

Нагадаємо, що в минулому році Настя Каменських і Потап оголосили про те, що група тимчасово призупиняє свою діяльність і більше не буде записувати спільні пісні.