Новини про зірок
Подобається

«Коли у тебе з’являється дитина, то…»: Співачка Джамала розповіла про свої відчуття після народження первістка

17/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Коли у тебе з’являється дитина, то…»: Співачка Джамала розповіла про свої відчуття після народження первістка

Молода матуся джамала поділилася сворїми враження від народження дитини, передає Корупція.Стар.

Нагадаємо, що у зіркової пари Джамали та Бекіра Сулейманова нещодавно народився первісток Емір Рахман. Джамала ретельно приховувала свою першу вагітність, але коли животик округлився, відкрилась шанувальника.

Нещодавно Джамала дала перше інтерв'ю у котрому розповіла, що у неї з чоловіком справжня командна робота. Зіркова пара покищо няньчить первістка самостійно, але вже підшуковує няню. 

"Я вам скажу, навіть, коли приїхала мама і вона почала допомагати, вона може зараз образитися, але вона була наче зайва, тому що я все так собі налаштувала. Чоловік — суперняня. Я вже дзвонила — він годував, все супер, дитина спить. Він дивиться. Так, ми в пошуках няні, але я не хочу залишати дитину комусь навіть на невеликий час. Коли я буду виступати — адже я не виходжу в декрет, я буду виступати".

Популярне: "Ведуча мого серця": Подивіться з ким живе красуня-телеведуча, Тетяна Висоцька

Також, артистка розповіла, які нові відчуття у неї з'явилися з появою дитини.

"Сто відсотків, коли у тебе з'являється дитина, то — у тебе з'явилася людина, заради якого ти можеш померти. Можливо, це звучить песимістично, але насправді це так. Це відчуття народжується одночасно з дитиною"