Новини про зірок
Подобається

«Живе в квартирі Тіни Кароль і займається …»: Як склалася доля переможця 5 сезону «Голосу» Антона Копитіна

14/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Живе в квартирі Тіни Кароль і займається …»: Як склалася доля переможця 5 сезону «Голосу» Антона Копитіна

У 2014 році Антон став переможцем "Голосу країни-5", після цього, на телеекранах хлопець з'являвся не часто. Куди пропав і чим зараз займається виконавець, розбирається редакція Корупція.Стар.

Антон Копитін народився в 1984 році в Донецьку. З дитинства хлопця приваблювала музика, але можливості записувати свої пісні у нього просто не було, тому він обмежувався написанням віршів. Закінчивши Донецьку гімназію він все-таки вирішує бути ближче до своєї мрії і влаштовуватися працювати в місцеву філармонію. Правда в ролі конферансьє.

Популярне: "Усе особисте життя пов'язане з однією дівчиною": Як склалася доля першого переможця "Х-фактора", Олексія Кузнєцова


Велику роль у долі артиста зіграв військовий конфлікт на Сході України, через який йому разом з сім'єю довелося переїхати до Києва. Чоловікові доводилося забезпечувати дружину, трирічного сина і двомісячну доньку. Тому в столиці він намагається підшукати собі будь-яку роботу. Антон зізнавався, що підробляв і прибиральником, і електриком, і сантехніком. Але незабаром чоловік розуміє, що далі так тривати не може, так як у подружжя народився четвертий син. Тоді на очі Копитіна попадається оголошення про кастинг на популярне вокальне шоу «Голос країни-5».

Відчувши, що це шанс, якого можливо більше ніколи і не буде, Антон вирушає спробувати свої сили. Його перший виступ змусив багатьох українців звернути на нього увагу і повернутися відразу двох тренерів: Тіну Кароль і Олександра Пономарьова. Копитін вибрав своїм наставником Тіну і не прогадав. Зірка розповідала, що відчула в ньому «артиста-початківця , якого попереду чекає велике майбутнє». Вже після декількох ефірів, Антон стає улюбленцем публіки і проходить все далі і далі, наближаючись до своєї мрії.

Хлопець розповідав, що найбільше боявся піти з шоу прямо перед заповітної метою, так і не потрапивши до фіналу. Але страхи були марними, і вже незабаром він стає переможцем шоу. Копитін зізнавався, величезну роль зіграла Тіна Кароль, яка тепло поставилася до виконавця і дуже часто допомагала йому повірити в свої сили і давала корисні поради. Жінка навіть захотіла познайомитися з сім'єю співака.

Коли Тіна постукала в двері, ми були шоковані. А вона ще й гору подарунків привезла: фрукти, солодощі, іграшки, одяг. Всім дітям, в тому числі і новонародженому Філіпу, подарувала оригінальні вишиванки. Тіна дуже трепетно ​​і ніжно поставилася до нашої сім'ї. Навіть не знаю, чому так вийшло.

Не кинула Тіна свого підопічного і після закінчення проекту. Всю Україну вразила новина про те, що зірка подарувала Антону однокімнатну квартиру в новобудові в Києві. Копитін тоді від несподіванки навіть упав на коліна і розплакався. Адже для артиста це було дійсно дуже важливо, жити з трьома дітьми орендуючи житло неймовірно складно.

Після закінчення шоу Копитін переїхав в нову квартиру і зараз продовжує жити в ній зі своєю сім'єю. Після перемоги Антон користується великим попитом, виступаючи на багатьох концертах та гастролюючи по Україні. У 2016 році він зняв перший кліп на свою біографічну пісню «Відповідь». Виконавець розповідав, що встиг виступити і за кордоном.

Після перемоги чотири рази був в Америці. Вперше полетів відразу після голосу на місяць. Поїздку сплатив благодійний фонд "Юкрейн реліф". Це наші хлопці, які поїхали до Каліфорнії. Вони досить заможні та успішні. Допомагають переселенцям і військовим.

Разом з Арсеном Мірзояном і Аркадієм Войтюком став учасником проекту "Нотр-Дам де Парі", в якому виконує пісні із знаменитого у всьому світі мюзиклу.