Новини про зірок
Подобається

«Усе особисте життя пов’язане з однією дівчиною»: Як склалася доля першого переможця «Х-фактора», Олексія Кузнєцова

13/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Усе особисте життя пов’язане з однією дівчиною»: Як склалася доля першого переможця «Х-фактора», Олексія Кузнєцова

Теле-шоу "Х-Фактор" зараз досить відоме в Україні та й у цілому світі. Але у 2010 році це було, щось зовсім нове для нашого глядача. Прийти і заспівати міг будь-хто і ніхто не дивився на твою освіту чи те, які у тебе фінансові можливості. 

Програма подарувала нам багато талановитих співаків і дала справжнім феноменальним артистам розкрити себе по-новому,  передає Корупція.Стар.

Шоу "Х-Фактор" стало і справжнім квитком у інше життя для  першого переможця Олексія Кузнєцова. Простий хлопець зі звичайної сім'ї, але з дивовижним голосом перевернув на той момент бачення українського шоу-бізнесу. 

Ще у три роки маленький Кузнєцов вперше почув по телевізору оперу і дуже полюбив цей жанр. Після цього він став виходити на сходову клітку під'їзду і «розробляти голос», слухаючи чи повертається відлуння. Коли хлопчика відвели на прослуховування в музичну школу, викладачі відзначили у нього абсолютний музичний слух, завдяки якому він чує всі тонкощі класичних композицій. Саме тому вони так зачаровують Олексія і по сьогоднішній день.

Зараз Олексій Кузнєцов живе не в Україні. Після тріумфальної перемоги співак переїхав в Австрію, де вчиться оперному вокалу і продовжує гастролювати по різних куточках світу. 

Популярне: Вийшла заміж в три роки, а зараз мріє..: Вся правда про те, як склалося життя красуні з «Кадетства» Ольги Лук’яненко

Особисте життя Олексія Кузнєцова дуже давно пов'язане з однією дівчиною, на якій він зараз одружений. Ще задовго до того, як звалилася на нього слава, Олексій зустрів Катерину Семенову. Дівчина була подругою його рідної сестри Каті, почуття спалахнули не відразу, але подобалась вона йому завжди.

Кохана Олексія теж людина творча. У дитинстві Катерина вивчала класичну хореографію, навіть навчалася балету в Лондоні. Потім дівчина повернулася в Україну, вступила до Київського університету і стала працювати фотомоделлю. Після перемоги у "Х-Фактор" Олексій і Катерина відновили своє спілкування, що в подальшому переросло у міцний шлюб.

На даний час, подружжя щасливо проживає у Австрії, де кожен розвивається творчо. Вони активно подорожують і дуже хочуть мати багато дітей, та поки поповнення у сім'ї Кузнєцових немає. Катерина підтримує чоловіка у всьому, вони стали один для одного міцною опорою і вірними друзями.