Новини про зірок
Подобається

Вийшла заміж в три роки, а зараз мріє..: Вся правда про те, як склалося життя красуні з «Кадетства» Ольги Лук’яненко

13/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Вийшла заміж в три роки, а зараз мріє..: Вся правда про те, як склалося життя красуні з «Кадетства» Ольги Лук’яненко

Ольга Лук'яненко відома українському глядачеві за знаменитими серіалами «Кадетство», «Вовчиця», «Моя прекрасна сім'я», але мало хто знає про таємні бажання актриси. Все, що відомо про життя молодої красуні, дізнавалася редакція Корупція.Стар.

Ольга народилася в 1984 році в столиці України. Саме там проходять її дитячі роки. Батьки зізнавалися, що Оля часто любила зображувати героїнь своїх улюблених мультиків та серіалів, але не думала про своє хобі, як про професію. Тільки закінчивши школу Лук'яненко вирішує пов'язати своє життя зі світом мистецтва. Дівчина вступає до Київського інституту імені Карпенка-Карого. Молоду, талановиту студентку помічають викладачі та запрошують виступати в академічний театр «На лівому березі Дніпра». Там вона знайомиться з відомими режисерами і талановитими колегами. Вже в 2005 році, вона отримує приз «Кращий дебют року». Ольга зіграла роль Джульєтти у постановці Олексія Лісовца.

Популярне: "Мій стан з кожним днем ​​все гірше!": Приходько щиро розповіла про свою проблему


Паралельно з театром Ольга наважується спробувати себе і в кінокар'єрі. Її дебютним фільмом стала картина «Любов сліпа». Знаменитою Лук'яненко стала завдяки серіалам «Моя прекрасна сім'я» і «Вовчиця». Але піком кар'єри виявився серіал «Кадетство». У 2006 році, ніхто не очікував, наскільки проект виявиться успішним. Ольга, яка зіграла роль Ксюші, дівчину одного з курсантів, запам'яталася всім глядачам.

Після цього на актрису буквально посипалися пропозиції, на сьогоднішній день дівчина знялася більш ніж в 40 серіалах і фільмах, і це не кажучи вже про театральні постановки. Однією з пізніших знаменитих ролей, став персонаж в мелодраммі «вітряна жінка». Лук'яненко дали головну роль і вона відмінно з нею впоралася.

Якщо прихильниць молодої актриси завжди більше хвилювало питання, як стати на неї схожою, то хлопців — чи є у неї кохана людина. Під час зйомок "Кадетства", Ользі на такі питання доводилося відповідати дуже часто. Так, в одному з інтерв'ю вона зізналася, що була одружена вже в три роки.

«Вперше заміж, я вийшла в три роки, це правда. Моїм обранцем став хлопець з дитячого садка. Ми взяли дві сережки і уявляли, що це весільні кільця. Священиком стала подружка. Ми втрьох пішли на дитячий майданчик, влаштувалися на гірці-жирафа, і вона оголосила нас сім'єю. Шкода, що шлюб прожив всього три дні ».

Після успіхів на телеекранах, у дівчини з'являється безліч шанувальників, ходили навіть чутки, що вона заводила романи зі своїми колегами на знімальному майданчику. Але вони або дуже швидко закінчувалися, або просто опинялися чутками. Свою справжню і єдину любов Ольга зустріла тільки в 2009 році. Хлопцем виявився Сергій Атанасов. Ще до зустрічі з дівчиною він кілька разів спробував себе в ролі актора і навіть був учасником популярного телешоу «Останній герой», але на момент знайомства відмовився від цієї ідеї і став професійним байкером. Чоловік розповідав, що вперше побачив дівчину ще на сцені в театрі, але вирішив, що вона не зверне на нього увагу. Але доля звела їх знову на Дні Народженні спільних друзів, де йому вдалося поспілкуватися зі своєю мрією. В цьому ж році пара обвінчалася, а вже в 2013 році на світ з'являється дочка Адель.

Зараз дівчина знімається в українському комедійному серіалі "Папані", який повинен вийти на телеекрани вже в цьому році. Ольга зізнається, що зараз мріє знятися в якомусь європейському проекті.